lidnummer
  wachtwoord
  WW Help 
    Home     Teams     Wedstrijdschema     Sponsors     Foto's mijn.khc-strawberries.nl

Hockey
Informatie
Organisatie
Mededelingen
Agenda
Barrooster
(Proef)lid worden
Benjamins & Funkey
Hockey..
Heren I
Dames I
Andere clubs
Wedstrijdschema
Trainingsschema
Training Zaal
Alle standen
Verslagen
Overig..
Clubcompetitie
Bijzondere leden
Route
Gevonden!
Schema en stand

Adres
K.H.C. Strawberries
Waterloolaan 1
1985 EP Driehuis
(geen post)

Postbus 356
1970 AJ IJmuiden

0255-511920

 Laatste nieuws

22-8 Trainingen gaan door!
  De velden zijn zojuist GOEDGEKEURD! Op KG3 staan nog plassen, maar de verwachting is dat die snel wegzakken. De zware (onweers)buien trekken naar het oosten weg.
19-8 Zebra Uitzendbureau langer sponsor
  Zebra Uitzendbureau gaat door als sponsor van Strawberries Dames 1. Daarover hebben directeur Henk Brandjes en voorzitter Friso Huizinga deze week overeenstemming bereikt. Het gaat om een overeenkomst voor twee seizoenen. Het logo van Zebra Uitzendbureau komt op de rug van het nieuwe wedstrijdshirt en het trainingspak van de speelsters.
[ ..lees meer ]
18-8 Voucher voor shirt graag vooraf uitprinten
  Let op! Nieuwe Strawberries-shirts kunnen alleen worden afgehaald tegen inlevering van een UITGEPRINTE voucher. Laten zien op je smartphone is dus niet voldoende. Namens Huijg Sport bedankt voor je medewerking.
17-8 Van het bestuur
  De zomer zit er weer op. Sterker, het weer heeft inmiddels een herfstachtig karakter gekregen. Een prima moment dus om het veld op te gaan. Maandag 18 augustus gaan voor alle teams de trainingen weer van start. Het voorlopige trainingsschema [ ..lees meer ]
16-8 Trimmers organiseren Stofwisselkrachttoernooi
  Zaterdag 6 september organiseren onze trimhockeyers het jaarlijkse Stofwisselkrachttoernooi. De opbrengst hiervan komt volledig ten goede aan Stichting Stofwisselkracht [ ..lees meer ]
15-8 Voorlopig trainingsschema gepubliceerd
  Het voorlopige trainingsschema is gepubliceerd op de website. De vermelde trainingen en tijdstippen zijn onder voorbehoud, dus houd rekening met eventuele wijzigingen. De trainingen starten op maandag 18 augustus.

[ ..lees meer ]
11-8 Jaarslof online
  De Jaarslof 2014 staat online. Leden kunnen het inzien of downloaden door met hun lidnummer en wachtwoord in te loggen op de website en te klikken op 'documenten'. De ALV staat gepland op maandag 25 augustus om 20.00 uur.
11-8 Zaterdag a.s. hockeykledingbeurs
  Op zaterdag 23 augustus wordt er van 10.00 tot 11.00 uur weer een hockeykledingbeurs gehouden in het clubhuis. Voor het inleveren van de hockeyspullen (met uitzondering van Strawberries-shirts) kun je contact opnemen met Martine van der Heijde (06-11326106) of Marleen Nolte (06-50531576). Van de opbrengst is 30% voor de club en 70% voor de [ ..lees meer ]
9-8 Briefing clubscheidsrechters
 
De nieuwe briefing voor clubscheidsrechters is verschenen. Hierin wordt een aantal belangrijke spelregels behandeld en wordt aangegeven hoe clubscheidsrechters deze moeten hanteren. Dit helpt om samen met je collega voorspelbaar te fluiten, zodat spelers, begeleiders en publiek weten waar ze aan toe zijn en niet voor verrassingen komen te [ ..lees meer ]

Bijlage: Briefing clubscheidsrechters 2014-2015.pdf
2-7 Teamindeling jeugd seizoen 2014-2015
 
De afgelopen weken hebben alle jeugdcommissies hard gewerkt om de indeling rond te maken. Het was dit jaar nog ingewikkelder dan voorgaande jaren, vandaar dat het iets langer heeft geduurd.
[ ..lees meer ]

Bijlage: STRAWBERRIES_TEAMINDELING 2014-2015.pdf
29-6 ALV op maandag 25 augustus
  De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) wordt gehouden op maandag 25 augustus om 20.00 uur. Voorzitter Friso Huizinga, secretaris Machteld Tissing en bestuurslid evenementen Jeroen Bom (tevens vice-voorzitter) zijn herkiesbaar. Bij het bestuur hebben zich vier kandidaten gemeld voor de vrijkomende portefeuilles: Jaap Woudenberg [ ..lees meer ]
6-3 Huisregels
 
Op het complex van KHC Strawberries gelden regels die ertoe bijdragen dat iedereen van de hockeysport en bijbehorende activiteiten kan genieten. Deze regels gelden voor leden, maar ook voor bezoekers, ouders en familieleden. In het clubhuis hangen camera's ter voorkoming van diefstal.

Algemeen [ ..lees meer ]
1-1 Teamsponsoring niet vrijblijvend
 
Steeds meer bedrijven zijn bereid om een team in het nieuw te steken. Een geweldige ontwikkeling die wij van harte toejuichen, want wat is er nou mooier dan een Strawberries-team dat er goed gekleed bij loopt?
 
[ ..lees meer ]

zaterdag 23 augustus 2014
Aantal leden (info) 802
Nu online 14
Leden met @ 99,3%
SMS Bereik (teams) 87,9%


Stelling
Ik heb een leuk team
(14 stemmen)

Komende speeldagen

zon 14 sep - zon 21 sep - zon 28 sep - zon 5 okt - zon 12 okt - zon 26 okt - zon 2 nov - zon 9 nov -


Vandaag jarig
Harke de Vries

Mededelingen
Algemeen (7)
Bestuursmededelingen (2)
Bar (3)
Arbitrage (5)
DEF Jeugd (2)
Sponsors (2)
Hockey (1)

Clubcompetitie
hele clubcompetitie..

BAS (% bezetting bar)
augustus 0 %
september 0 %
oktober 0 %

Laatste reacties
00:40 Strawberries in de
09:22 Strawberries 2e bi
08:58 Paastoernooi weer
21:10 Nieuwe Strawberrie

Recente verslagen
Nog geen verslagen.

Clubprestaties
overall
week
overall: 44% |week: %


 

Dames 1
Heren 1

Powered by LISA