Doeken strawberries 1 beter.png banner-20200911-01.png webshop slider KHC S 28122020.png zonsondergang slider.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Jongste jeugd

Voor de jongste jeugdspelers zijn er diverse evenementen door het jaar heen.

Kick-off dag
Om lekker het seizoen te starten worden alle E- en F-jeugdspelers uitgenodigd voor de Jongste Jeugddag. De spelers maken kennis met hun teamgenoten, er worden onderling wedstrijdjes gespeeld en de ouders krijgen informatie over (spel)regels, teamondersteuning en vrijwilligersactiviteiten.

Sinterklaas
Uiteraard brengt in december de Goedheiligman en zijn Pieten ook bij Strawberries een bezoek aan alle jongste jeugdspelers.

Oliebollentoernooi
Het Oliebollentoernooi is een leuk zaalhockeytoernooi voor de E- en F-jeugd en vindt plaats op de zondag voor de Kerstvakantie. En natuurlijk ontbreken de oliebollen niet!

Familietoernooi
Elk jaar op 2e pinksterdag vindt het Familietoernooi plaats. Een toernooi waarbij de kinderen samen met hun familie teams vormen (hockeyers en niet-hockeyers) en voor de "familie-eer” wordt gestreden. Iedereen kan meedoen! Het toernooi wordt afgesloten met zelf meegenomen hapjes die aansluiten bij het theama.

Rabo Clubdag
Jaarlijks wordt in het voorjaar voor alle jongste jeugdspelers een dag georganiseerd met vriendschappelijke wedstrijden en spelletjes. De Rabo Clubdag is een ongedwongen dag waarbij iedereen kan laten zien wat hij of zij kan.

Club BBQ
In het voorjaar organiseert de BBQ-Commissie de jaarlijkse Club BBQ. Elk lid van de vereniging (jong en oud) en hun ouders of verzorgers zijn van harte welkom. Een enthousiaste groep mannen en vrouwen die verstand van koken hebben bereiden de heerlijkste BBQ-gerechten.

KNHB Jongste Jeugddag
Aan het einde van het seizoen organiseert de KNHB een Jongste Jeugddag voor E- en F-jeugdspelers. Er worden dan vriendschappelijke wedstrijden gespeeld met of bij andere verenigingen.

Houd de website en de LISA App in de gaten voor data, meer info en aanmelden.

Meer informatie
Vragen over een van onze evenementen? Neem dan contact op met [email protected]