Doeken strawberries 1 beter.png zonsondergang slider.png webshop slider KHC S 28122020.png banner-20200911-01.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Toernooien

Het hele jaar door zijn er toernooien, maar de meesten zijn na en voor aanvang van de competitie. Toernooien zijn er voor jong en voor oud en in elke categorie. Spelers ervaren toernooien als een leuke aanvulling op de competitie.

Voor de Jongste Jeugd organiseert de KNHB jaarlijks de Jongste Jeugddag, een toernooi waar Strawberries al haar jongste jeugdteams voor inschrijft.

Wil je met jouw team naar een toernooi, dan moet je dit zelf met jouw team, aanvoerder en coach regelen. Houd er wel rekening mee dat veel toernooien inschrijfgeld vragen.

Strawberries organiseert zelf drie toernooien:

Paastoernooi (senioren)
Het Internationale Paastoernooi is één van de langst lopende toernooien in Nederland en bekend in binnen- en buitenland. Met pasen komen ruim 400 hockeyers (18+) uit vele landen bijeen voor een weekend vol hockey.
Oliebollentoernooi (Jongste Jeugd)
Het Oliebollentoernooi is een jaarlijks terugkerend toernooi voor de Jongste Jeugd, dat elk jaar de zondag voor de Kerstvakantie in een sporthal wordt gehouden. De kinderen spelen drie tegen drie of vier tegen vier gemengd tegen elkaar en maken zo kennis met het zaalhockeyen. Kinderen kunnen zich individueel opgeven.

Familietoernooi (voor de gehele familie)
Op Tweede Pinksterdag is er het Strawberries Familietoernooi. Dit toernooi is de gelegenheid om met vader, moeder, ooms, tantes, vrienden en vriendinnen samen in één team ontspannen te hockeyen. Het is ook een prima gelegenheid om niet-hockeyers kennis te laten maken met hockey en met de gezelligheid van onze club.

Meer informatie
www.mijnhockeyteam.nl
www.knhb.nl
www.toernooihockey.nl