strawberries3.jpg lustrumPopup01.jpg Hockey (45 of 175).jpg lustrumB01.jpg austrumPopup01.jpg
Mijn Team
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuws

Nieuwsafbeelding
Dit seizoen wordt KHC Strawberries 90 jaar en dat gaan we vieren. Hieronder vinden jullie het jaarprogramma. Wij wensen iedereen een fantastisch lustrumseizoen toe
De Lustrumcommissie ...
Nieuwsafbeelding
De hockeytrainingen voor seizoen 2019/2020 starten op maandag 26 augustus.
Het voorlopige trainingsschema is te vinden in de Lisa app en op onze website ( https://www.khc-strawberries.nl/site/default.asp?option=960&menu=2&l=2&t=1&pid=102&d=1 ).
Omdat wij afhankelijk zijn van beschikbaarheid ...
Nieuwsafbeelding
Sinds afgelopen weekend heeft Strawberries Europees kampioenen in haar midden!
Bertien Besteman (oud speelster Dames 1 en nu trimmer) en Edith van Beek (hockey ouder) deden in het Duitse Krefeld mee aan het EK Masters Hockey 50+.
Na 6 zinderende wedstrijden in 9 dagen werd de finale met 2-0 gewonnen van Engel ...
Nieuwsafbeelding
Het is ons een voorrecht onze reunisten uit te mogen nodigen voor de reünie ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van onze vereniging. De reünie is bedoeld voor oud-leden die minstens 5 jaar in de senioren hebben gehockeyd, ereleden, leden van verdienste, gouden leden, strawberries penning leden en Co de Nobel-leden.
De reünie begint ...
Nieuwsafbeelding
Dit is de privacyverklaring van KHC Strawberries, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40594801, inzake de website khc-strawberries.nl. Deze privacyverklaring heeft betrekking op de gegevensverwerking door KHC Strawberries door middel van de ledenadministratie-systeem van KHC Strawberries en de verwe ...