zomerhockey slider.png zonsondergang slider.png banner-20200911-01.png webshop slider KHC S 28122020.png Doeken strawberries 1 beter.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Route

Bezoekadres
Waterloolaan 1
1985 EP Driehuis

Met de auto
Vanuit richting Amsterdam/Den Haag: volg de A22 richting IJmuiden. Neem voor de Velsertunnel de afslag IJmuiden. Rij over de Stationsweg (langs het kanaal). Als je rechts de pont ziet, sla je bij de stoplichten linksaf, richting Driehuis. Dit is de Minister van Houtenlaan. Aan het einde van de Minister van Houtenlaan, net voorbij het Telstar stadion liggen de hockeyvelden aan de linkerkant. 

Vanuit richting Alkmaar: volg de A22. Ga direct na de Velsertunnel 2x rechtsaf richting IJmuiden. Bij de splitsing weer rechtsaf. Bij de stoplichten linksaf. Rij over de Stationsweg (langs het kanaal). Als je rechts de pont ziet, sla je bij de stoplichten linksaf, richting Driehuis. Dit is de Minister van Houtenlaan. Aan het einde van de Minister van Houtenlaan, net voorbij het Telstar stadion liggen de hockeyvelden aan de linkerkant. 
 
Parkeren
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op de grote parkeerplaats tegenover het Telstarstadion. Liever niet parkeren in de woonwijk, we houden onze buren graag te vriend. Vanaf de parkeerplaats is het slechts 5 minuten lopen.

Met de trein
Vanuit alle richtingen uitstappen bij station Driehuis en lopen richting IJmuiden, langs de van de Vondellaan naar de Waterloolaan.