sponsors-4.png Hockey (45 of 175).jpg strawberries3.jpg banner-20200911-01.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Covid-19 nieuws

Clubrichtlijnen COVID-19

Onze clubrichtlijnen zijn bekend en staan nu op onze website!
Lees de richtlijnen goed door voordat je naar de club gaat en ons dringend verzoek is je ook hieraan te houden! Het is een dynamisch document want de omstandigheden zijn aan veranderingen onderhevig. Voor het gemak hebben we ook een aantal FAQ's opgesteld. Als je een uitwedstrijd speelt laat je dan vooraf informeren over de richtlijnen van de club. De richtlijnen kunnen per club verschillen. Dit is afhankelijk van de grootte van de accommodatie, aantal leden e.a..

Vanaf 1 september is het, voor iedereen die 13 jaar en ouder is, verplicht om zich op zaterdag en zondag te registreren als aanwezig bij Strawberries (complex en clubhuis). Dit kan bij de registratie QR code bij de entree van het complex en bij het clubhuis. Je hebt hiervoor je lidnummer en inloggegevens nodig. Registratie is verplicht bij ons complex onder meer ook vanwege het voeren van horeca en daarnaast handig voor contactonderzoek door de GGD. De data die wij verzamelen bewaren wij maximaal 14 dagen, waarna ze worden verwijderd. De privacy officier van Strawberries heeft als enige toegang tot de data.

Op zaterdag en zondag zijn er vrijwilligers op het complex aanwezig die vragen kunnen beantwoorden over de registratie en clubrichtlijnen. Zij zijn herkenbaar aan hun hesje. Ze zien er ook op toe dat de in- en uitgang van het complex als ook de looproutes goed door onze leden en bezoekers worden gebruikt. Doordeweeks zal er steekproefsgewijs bij de trainingen toezicht zijn op de naleving van de clubrichtlijnen. Deze vrijwilligers werken in opdracht van het bestuur en kunnen aanwijzingen geven. Dit alles om een besmetting met het COVID -19 virus te voorkomen. Het is dus belangrijk deze aanwijzingen op te volgen! De club riskeert een hoge boete of zelfs sluiting als we ons niet aan de richtlijnen houden!

Heb je vragen over de registratie, de clubrichtlijnen of het toezicht dan kun je die stellen aan de coördinator COVID19, Roos Hermans via [email protected].