banner-20200911-01.png webshop slider KHC S 28122020.png zomerhockey slider.png Doeken strawberries 1 beter.png zonsondergang slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Jeugd

Voor de ABCD-jeugd wordt in ieder geval de volgende evenementen georganiseerd:

AB Feest(en)
Een superleuke disco voor de AB-jeugd waarbij naast eigen leden ook altijd introducees zijn toegestaan. Vaak weten we bekende DJ’s in huis te halen. 

CD Feest(en)
Feesten met een thema en met wat geks voor de CD-jeugd. Uiteraard altijd met disco, maar ook karaoke, soundmix etc. zullen niet ontbreken!

Familietoernooi
Elk jaar op 2e pinksterdag vindt het Familietoernooi plaats. Een toernooi waarbij jeugdleden samen met hun familie teams vormen (hockeyers en niet-hockeyers) en voor de 'familie-eer' strijden. Iedereen kan meedoen! Het toernooi wordt afgesloten met zelf meegenomen hapjes die passen bij het thema.

Rabo Clubdag
Jaarlijks is in het voorjaar voor alle jeugdspelers een leuke dag met vriendschappelijke wedstrijden en spelletjes. De Rabo Clubdag is een ongedwongen dag waarbij iedereen kan laten zien wat hij of zij kan.

Club BBQ 
ook in het voorjaar organiseert de BBQ-Commissie de jaarlijkse Club BBQ. Elk lid van de vereniging en hun ouders of verzorgers zijn van harte welkom.  Een enthousiaste groep mannen en vrouwen die verstand van koken hebben bereiden de lekkerste BBQ gerechten.
 
Behalve bovenstaande activiteiten vinden er regelmatig spontaan georganiseerde activiteiten, toernooien of clinics plaats. 

Houd de website en de LISA App goed in de gaten voor data, meer info en aanmelden.

Meer informatie
Vragen over een van onze evenementen? Mail dan naar [email protected]