zomerhockey slider.png Doeken strawberries 1 beter.png zonsondergang slider.png webshop slider KHC S 28122020.png banner-20200911-01.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Senioren

Startborrel
Het laatste weekeinde voor het begin van de competitie vindt de jaarlijkse Startborrel plaats. Lekker even bijpraten over de vakantie, afspraken maken en team weer op orde brengen. 

TeeDee
Vier keer per jaar wordt er op een zondag een Teedee georganiseerd voor de senioren. De Teedee vindt plaats op een zondag waarop er veel senioren teams van Strawberries thuis spelen. De Teedee begint nadat alle wedstrijden zijn afgelopen. Super DJ’s met bijbehorende muziek zorgen elke keer weer voor een daverend feest.

Familietoernooi
Elk jaar op 2e pinksterdag vindt het Familietoernooi plaats. Een toernooi waarbij jeugdspelers en senioren samen met hun familie teams vormen (hockeyers en niet-hockeyers) en voor de "familie-eer” strijden. Iedereen kan meedoen! Het toernooi wordt afgesloten met zelf meegenomen hapjes die aansluiten bij het theama.

Club BBQ 
In het voorjaar organiseert de BBQ-Commissie de jaarlijkse Club BBQ. Elk lid van de vereniging en hun ouders of verzorgers zijn van harte welkom. Een groep enthousiaste mannen en vrouwen die verstand hebben van koken bereiden de heerlijkste BBQ-gerechten.

Midwinterfeesten
Vrijwel elk jaar is er in de stille periode in de winter een midwinterfeest met veelal live muziek.

Houd de website en de LISA App in de gaten voor data, meer info en aanmelden.

Meer informatie
Vragen over een van onze evenementen? Neem dan contact op met [email protected]