webshop slider KHC S 28122020.png banner-20200911-01.png zomerhockey slider.png Doeken strawberries 1 beter.png zonsondergang slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Medisch

De Medische Commissie bestaat uit verpleegkundigen, een fysiotherapeut en een huisarts. Zij zorgt ervoor dat de verbanddoos gevuld is, de Automatische Externe Defibrillator (AED) altijd paraat is en dat er afspraken worden gemaakt over het bijvullen van het blessure-ijs. Daarnaast houdt de Medische Commissie zich bezig met preventie, ondersteunt zij het bestuur bij medische vraagstukken en organiseert zij ieder jaar de thema-avond 'Eerste hulp bij sportblessures'. 

Inloopspreekuur fysiotherapie
Heb je een blessure opgelopen? Dan kun je iedere maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur in het clubgebouw terecht op het inloopspreekuur fysiotherapie. Wouter Rempt, fysiotherapeut en keeper van Heren 1, is dan aanwezig om een eerste indicatie te geven. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. Als het nodig is verwijst hij je door naar een arts of therapeut. In het clubgebouw vindt geen behandeling plaats. Wouter is bereikbaar via [email protected].

Meer weten?
De Medische Commissie is bereikbaar via [email protected] 

Meer informatie over Sportiviteit & Respectcampagne van de KNHB, waar een veilig sportklimaat onderdeel van uitmaakt, vind je hier.