banner-20200911-01.png zonsondergang slider.png webshop slider KHC S 28122020.png Doeken strawberries 1 beter.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Lid worden

Je kunt je (of je kind) het gehele jaar door aanmelden. Meld je je aan tijdens het seizoen en heb je nog geen hockeyervaring? Dan kan het zijn dat je eerst een periode alleen meetraint. Pas bij voldoende bal-stick gevoel word je bij een team ingedeeld. Heb je wel hockeyervaring? Dan kijken we eerst naar je ervaring en de grootte van de teams. Ook dan kan het voorkomen dat je eerst een periode traint, voordat je wedstrijden gaat spelen.

Lidmaatschap 
Na het verzenden van het online aanmeldformulier ontvang je binnen één week bericht van de Ledenadministratie over je lidmaatschap. Pas na de bevestiging van de Ledenadministratie gaat je lidmaatschap in. Ook ontvang je per email je persoonlijke inloggegevens voor de website. Achter de inlog vind je je persoonlijke-, team- en clubgegevens. Ook vind je hier clubdocumenten en presentaties.

Vrijwilligers 
Strawberries wordt, op de trainers na, geheel gerund door vrijwilligers. Ook aan nieuwe leden en ouders van (jongste)jeugd leden wordt gevraagd om de club draaiende te houden. Zonder hulp van leden kan de vereniging niet bestaan. Er zijn verschillende commissies die, naast plezier en contacten, er voor zorgen dat iedereen op een leuke, gezellige en sportieve manier kan hockeyen bij Strawberries. Na je inschrijving ontvang je hier meer informatie over. Ook op website vind je meer informatie over vrijwilligers of openstaande vacatures.

Meer weten?
Klik hier voor het boekje Welkom bij Strawberries. Hierin staat alle relevante informatie voor nieuwe leden. De Ledenadministratie is per e-mail bereikbaar via [email protected].