Hockey (45 of 175).jpg strawberries3.jpg lustrum11.jpg
Mijn Team
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuws

Nieuwsafbeelding
Op het laatste moment kregen we de mogelijkheid om een extra zaalhockey team in te mogen schrijven. Hier hebben we dankbaar gebruik van gemaakt.

Het gevolg is, dat dit extra team ingepast moet worden in het trainingsschema. Omdat het streven is elk team voor een wedstrijd te laten trainen, vinden er momenteel wijzigingen plaats in h ...
Nieuwsafbeelding
Vanaf woensdag 27 november hangen eindelijk de lustrum-hoodies in het clubhuis om te passen.

Kies je kleur en je maat (ook kindermaten!) en mail je bestelling naar [email protected] levertijd van de hoodies is vier werkdagen.

Wij hebben twee kleuren: op de foto heeft Martijn de witte versie aa ...
Nieuwsafbeelding
Download de nieuwsbrief van november via Lisa (Documenten/Nieuwsbrief & Slof - inloggen via www.khc-strawberries.nl) en lees meer over:

-16 november: Lustrum Hockeyfeest! Er zijn nog kaarten… -Bestuurslid Beheer gezocht
-Lustrum Hoodies komen eraan
-Scheidsrechterscursus
-S ...
Nieuwsafbeelding
Dit seizoen wordt KHC Strawberries 90 jaar en dat gaan we vieren. 
Er zijn wat verschuivingen in het jaarprogramma, hieronder de huidige planning
De Lustrumcommissie
...
Nieuwsafbeelding
Start: dinsdag 29 oktober a.s..
Bent u, of ben je, ouder dan 60 jaar en zin in sport en beweging!? Kom dan meetrainen op Strawberries, onder deskundige leiding van Michelle van der Leden!
Vanaf dinsdag 29 oktober ieder week van 9u tot 10u.

Speciaal gericht op kracht, cond ...
Nieuwsafbeelding
Helaas is het afgelopen weekend niet goed gegaan met invallen bij de senioren. Hulp nodig om invallers te vinden, of twijfel: mail direct naar [email protected]!

Mocht een team invallers nodig hebben, denk dan altijd aan de regels die hiervoor gelden; in het kort: - Een team mag altijd invallers lenen uit ...
Nieuwsafbeelding
Dit is de privacyverklaring van KHC Strawberries, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40594801, inzake de website khc-strawberries.nl. Deze privacyverklaring heeft betrekking op de gegevensverwerking door KHC Strawberries door middel van de ledenadministratie-systeem van KHC Strawberries en de verwe ...