strawberries3.jpg Hockey (45 of 175).jpg lustrum11.jpg
Mijn Team
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuws

Nieuwsafbeelding
We hebben de toezegging binnen dat onze club een bijdrage uit het Schipholfonds krijgt van maar liefst € 9.750,-!!
Dit bedrag is speciaal bedoeld voor de aanleg van het Skillsveld. Hiermee is de financiering van het nieuwe Waterveld en Skillsveld voor 100% rond.
We kunnen nu dus echt beginnen m ...
Nieuwsafbeelding
Met gepaste trots kunnen wij jullie informeren dat onze Sponsorcommissie er in geslaagd is om voor de komende 3 seizoenen een nieuwe shirtsponsor vast te leggen: Parkhage Makelaars ! Alle leden ontvangen komend seizoen een nieuw shirt waarmee de komende 3 jaar gehockeyed kan worden met op de voorkant het beeldmerk van Parkhage Makelaars. ...
Nieuwsafbeelding
Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond heeft het bondsbestuur van de KNHB daarom besloten alle competities van het seizoen 2019-2020 te beƫindigen. Dit betreft dus ook alle jeugdcompetities.
Zie ook: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie.
Wel ...
Nieuwsafbeelding
Onze Trimmers hebben besloten het jaarlijkse toernooi niet in april door te laten gaan. Erg jammer, er was al veel tijd besteed aan de organisatie door vooral Lenneke en Angela.

...
Nieuwsafbeelding
Dit seizoen wordt KHC Strawberries 90 jaar en dat gaan we vieren. 
Er zijn wat verschuivingen in het jaarprogramma, hieronder de huidige planning
De Lustrumcommissie
...
Nieuwsafbeelding
Dit is de privacyverklaring van KHC Strawberries, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40594801, inzake de website khc-strawberries.nl. Deze privacyverklaring heeft betrekking op de gegevensverwerking door KHC Strawberries door middel van de ledenadministratie-systeem van KHC Strawberries en de verwe ...