lustrum11.jpg strawberries3.jpg Hockey (45 of 175).jpg
Mijn Team
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuws

Nieuwsafbeelding
Onze nieuwsbrief maart/april 2020 is uit. Mocht je de mail niet meer hebben, of om wat voor reden ook niet gekregen hebben, log in op lisa via  https://team.lisa-is.nl/ en kijk onder https://team.lisa-is.nl/Documents .
...
Nieuwsafbeelding
Wij ontvingen van de Gemeente Velsen bijgaande brief die wij graag met onze leden delen. Niet alleen geeft de Gemeente aan hoe wij ondersteund worden, ook nogmaals een duidelijk overzicht van de maatregelen:
Maatregelen bestrijding coronavirus
Tijdens de persconferentie van maandag 23 maart 2020 heeft het ka ...
Nieuwsafbeelding
Sinds zondag 15 maart jl. staat onze hockeyclub helemaal stil. Op die dag besloot de regering onder andere dat alle sportverenigingen en sportcomplexen geheel moesten sluiten tot en met 6 april a.s.. Dat hebben wij uiteraard gedaan. We merkten wel dat nogal wat (jeugd)leden toch een balletje gingen slaan, natuurlijk mede door het mooie ...
Nieuwsafbeelding
Enorm teleurgesteld heeft onze Paastoernooi commissie besloten het Lustrum Paastoernooi 2020 af te gelasten. De huidige situatie in Nederland, waarbij vergaande maatregelen zijn genomen om het Corona virus het hoofd te bieden, is te onzeker om met Paastoernooi door te laten gaan. Na alle inspanningen een enorme teleurstelling voor de Commi ...
Nieuwsafbeelding
Onze Trimmers hebben besloten het jaarlijkse toernooi niet in april door te laten gaan. Erg jammer, er was al veel tijd besteed aan de organisatie door vooral Lenneke en Angela.

...
Nieuwsafbeelding
In navolging van het KNHB besluit zijn alle wedstrijden en trainingen afgelast tot en met 6 april 2020. Ook het clubhuis is gesloten.
Zie ook https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie?utm_content=050320&utm_term=corona&utm_source=spotler&utm_medium=email .
...
Nieuwsafbeelding
De trimhockeyers van Strawberries zijn altijd op zoek naar nieuwe spelers!

Heb je een kind dat hockeyt en wil je zelf ook kennismaken met de sport of de spelregels beter leren kennen? Heb je vroeger gehockeyd en wil je de sport weer oppakken? Kun je niet meedoen met een hele hockeycompetitie, maar wil je ...
Nieuwsafbeelding
Vanaf woensdag 27 november hangen eindelijk de lustrum-hoodies in het clubhuis om te passen.

Kies je kleur en je maat (ook kindermaten!) en mail je bestelling naar [email protected] levertijd van de hoodies is vier werkdagen.

Wij hebben twee kleuren: op de foto heeft Martijn de witte versie aa ...
Nieuwsafbeelding
Dit seizoen wordt KHC Strawberries 90 jaar en dat gaan we vieren. 
Er zijn wat verschuivingen in het jaarprogramma, hieronder de huidige planning
De Lustrumcommissie
...
Nieuwsafbeelding
Dit is de privacyverklaring van KHC Strawberries, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40594801, inzake de website khc-strawberries.nl. Deze privacyverklaring heeft betrekking op de gegevensverwerking door KHC Strawberries door middel van de ledenadministratie-systeem van KHC Strawberries en de verwe ...