Doeken strawberries 1 beter.png banner-20200911-01.png webshop slider KHC S 28122020.png zomerhockey slider.png zonsondergang slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Van het bestuur oktober 2014

5-10-2014 | Nieuwsbrief

De eerste hockeyweken van het nieuwe seizoen zitten er bijna op. In veelgevallen is onder prachtige weersomstandigheden gestreden om de punten. Hetlustrumjaar ging in september van start met een drukbezochte zomerborrel en ookhet eerste van vier lustrum-Thé Dansants en het lustrumfeest voor de C- enD-jeugd waren een groot succes. Zaterdag 18 oktober vindt de reünie plaats enop zaterdag 1 november de receptie voor genodigden. Meer weten over de historievan de club? Klik dan hier voor een digitale versie van het jubileumboekdat vijf jaar geleden werd uitgegeven.

Herfstvakantie
De herfstvakantie staat voor de deur en dat betekent dat de trainingenvanaf vrijdag 10 oktober ruim een week stil liggen. Er zijn ook geenwedstrijden, maar dat geldt niet voor alle teams. Dames 1 en Heren 1 spelen opzondag 12 oktober allebei thuis en Dames 1 moet ook op 19 oktober aan de bak.De trainingen starten weer op maandag 20 oktober. Meer weten? Mail naar [email protected] of [email protected].

Nieuwe scheidsrechters
Zonder scheidsrechters geen wedstrijden! Daarom zijn wij zeer verheugd tekunnen melden dat wij er sinds afgelopen weekend maar liefst 40 nieuwe clubscheidsrechtersbij hebben. Met dank aan de scheidsrechterscommissie en in het bijzonderKNHB-docent Branko Schuyt. Onder de examenkandidaten waren ook leden van HCSpaarndam, met wie wij een warme band hebben. Meer weten? Mail naar [email protected].

Eerste hulp bij sportletsel
Trainers, coaches, teambegeleiders en managers zijn van harte uitgenodigd voorde themabijeenkomst Eerste hulp bij sportletsel die de medische commissie opwoensdag 8 oktober organiseert. Sprekers zijn fysiotherapeut Wouter Rempt en deverpleegkundigen Pauline Duineveld, Cuun de Jong en Nicoline Karssen. Debijeenkomst begint om 19.30 uur. Meer weten? Mail naar [email protected].

Reünie en lustrumwedstrijden
De aanmeldingen voor de reünie op zaterdag 18 oktober stromen binnen.Inmiddels hebben zich al meer dan 100 oud-Strawberrianen aangemeld. Dames 1 enHeren 1 spelen om 16.00 uur (gelijktijdig) een wedstrijd tegen teams met oud-eersteelftalspelers. Aanmelden voor de reünie kan nog tot en met 10 oktober via dezelink. Oud-leden van 35 jaar en ouder die langer dan vijf jaar bijStrawberries hebben gespeeld, zijn per brief uitgenodigd. Dat geldt ook vooronze veteranen, omdat zij veel reünisten kennen. Meer weten? Mail naar [email protected].

Aannamestop in drie categorieën
Het bestuur heeft besloten om een tijdelijke aannamestop in te voeren voorde categorieën Meisjes B, Jongens D en Meisjes D. Nieuwe leden die zich voordeze leeftijdsgroep aanmelden, komen op een wachtlijst. Meer weten? Mail naar [email protected].

Contributie-inning van start
De contributie-inning voor het seizoen 2014-2015 gaat deze maand van start.Strawberries heeft de inning van de contributie uitbesteed aan NLCollect, eenonline betaalplatform voor sportclubs waarmee ook wij een samenwerking zijn aangegaan.De contributie is niet verhoogd. Nieuw is de shirtbijdrage van € 5 perseizoen voor ieder spelend lid. Meer weten? Mail naar [email protected].

My Order Cashless Betalen
Zolang de voorraad strekt zijn achter de bar gratis betaalstickersverkrijgbaar waarmee je cashless kunt betalen. Niet alleen bij Strawberries,maar ook bij steeds meer andere sportclubs, bedrijfsrestaurants enhorecagelegenheden. Meer weten? Klik hier.

Hockeyclinics

Nationale Sportkampen organiseert in de herfstvakantie verschillende (dag)clinicsbij HBS. Strawberries-leden van 8 tot 17 jaar zijn van harte uitgenodigd zich hiervoorin te schrijven. De clinic op 15 oktober staat in het teken van scoren, op 16oktober komen 3D-technieken aan bod en 17 oktober kunnen keepers aan hun skillswerken. Meer weten? Klik hier.

Contactgegevens
De club wil haar leden graag op een goede manier informeren. Daarvoor is hetvan belang om over de juiste contactgegevens te beschikken, zoals een werkendmailadres en mobiel nummer. Je kunt je gegevens controleren en wijzigen door opde website in te loggen met je lidnummer. Meer weten? Mail naar [email protected].

Lustrumwijn

Bij een feestelijke gelegenheid hoort een feestelijke wijn! Daarom hebben wij samen met onze sponsor Hans Moolenaar twee bijzondere wijnen geselecteerd die dit hele seizoen met korting verkrijgbaar zijn. Kijk in de bijlage voor meer informatie. Proost!

Agenda
8 oktober ThemabijeenkomstEerste hulp bij sportletsel
10 oktober Start herfstvakantie /geen trainingen
18 oktober Reünie metlustrumwedstrijden Dames 1 en Heren 1
20 oktober Einde herfstvakantie / starttrainingen
1 november Lustrumreceptie voorgenodigden
12 november Sponsoravond met Olympischen wereldkampioen Matthew Swann