zonsondergang slider.png zomerhockey slider.png banner-20200911-01.png Doeken strawberries 1 beter.png webshop slider KHC S 28122020.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Van het bestuur februari 2015

4-2-2015 | Nieuwsbrief
Sinds deze week wordt er weer volop getraind op het veld. Het is nog koud, dus we bekijken van dag tot dag of het verantwoord is om de trainingen door te laten gaan. Centrale afgelastingen worden altijd vermeld op de website en social mediakanalen van Strawberries. Op dit moment zijn er ook nog teams actief in de zaal. Afgelopen zaterdag sleepten Meisjes C3 en Meisjes B1 als eerste het kampioenschap in de wacht. Een prachtige prestatie die een felicitatie waard is! Alle zaalkampioenen worden na afloop van hun eerste thuiswedstrijd op het veld getrakteerd op taart. De voorjaarscompetitie start in het weekend van 7 en 8 maart. Dames 1, dat knokt voor lijfsbehoud in de 1eklasse, begint al op zondag 1 maart. Het team van Simon de Hoog en Wilmer van Dijk speelt dan thuis tegen Gooische.

Organisatie jeugd
De afgelopen periode is achter de schermen hard gewerkt aan de organisatie bij de jeugd. Bestuurslid Lennaert van den Winkel heeft aangegeven dat hij het vanwege drukke werkzaamheden een stapje terug wil doen. Hij blijft tot het einde van het seizoen aan als portefeuillehouder Jeugd, maar wordt de komende maanden al bijgestaan door zijn beoogd opvolger Anneke van den Berg-Hendriks. Zij gaat samen met de commissie TZ Jeugd, Elftalcommissie, Jongste Jeugdcommissie en de hoofdtrainers aan de slag met de voorbereidingen op volgend seizoen. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Lustrumfeest
Nog een paar dagen en dan barst het lustrumfeest Funkberries los. De muziek wordt verzorgd door de bekende soul- en funkformatie Buckwheat en onze huis-dj Good Old Dave. Het lustrumfeest is bedoeld voor leden, ouders van jeugdleden, oud-leden, sponsors, vrijwilligers en supporters van 18 jaar en ouder. Kaarten kosten 7,50 euro (inclusief een welkomstdrankje) en zijn online verkrijgbaarvia deze link. Meer weten? Mail naar [email protected] strawberries.nl.

Grote Club Actie
Van alle sportverenigingen in Velsen heeft Strawberries het meeste geld verdiend aan de Grote Club Actie. Onze jeugdleden hebben in totaal 1.060 loten verkocht, wat de club bijna 3.000 euro heeft opgeleverd. Met deze fantastische opbrengst worden nieuwe spullen voor de jeugd aangeschaft. Hebben jullie de zwarte veldafscheiders gezien? Deze hebben we kunnen aanschaffen dankzij de Grote Club Actie! Meer weten? Mail naar [email protected].

Bitjes happen
Onze sponsor Kliniek Noordzee houdt op zaterdag 14 maart weer een bitjeshapdag op Strawberries. De op maat gemaakte bitjes kosten 50 euro per stuk. Het bitjes happen wordt begeleid door tandarts én Heren 1-speler Erik van den Berg. Volgend seizoen wordt het dragen van een bitje verplicht gesteld door de KNHB. In sommige gevallen wordt het bitje (deels) vergoed. Je kunt dit checken door je zorgverzekering te bellen en te informeren naar de vergoeding van ‘code M61’. Aanmelden voor het bitjes happen kan via deze link.

IJmond Hockey
Strawberries, Spaarndam, Overbos en Uitgeest gaan bekijken op welke manier zij elkaar kunnen versterken. Dit gebeurt op initiatief van hoofdsponsor Rabobank IJmond. IJmond Hockey, zoals het samenwerkingsverband heet, vertegenwoordigt ruim 2.000 hockeyers in de regio. Meer weten? Klik hier.

LISA App vernieuwd
De LISA Hockey App is aangepast aan de laatste versies van iOS en Android. De app heeft nieuwe iconen en startschermen, de vormgeving is volledig vernieuwd en de functies voor teamondersteuning zijn verbeterd. Meer weten? Klik hier.

Agenda
7 februari       Lustrumfeest Funkberries (met Buckwheat)
16 februari     Coach/ teambegeleidersbijeenkomst Jongste Jeugd
20 februari     Einde jeugdtrainingen / start voorjaarsvakantie
1 maart           Dames 1-Gooische (competitie)
2 maart           Einde voorjaarsvakantie / aanvang jeugdtrainingen
7/8 maart        Start voorjaarscompetitie
14 maart         Bitjeshappen Kliniek Noordzee
15 maart         Thé Dansant
16-20 maart    Scheidsrechterscursus