zomerhockey slider.png banner-20200911-01.png zonsondergang slider.png webshop slider KHC S 28122020.png Doeken strawberries 1 beter.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Van het bestuur maart 2015

3-3-2015 | Nieuwsbrief
De afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt aan de nieuwe website, een klus die al enige tijd op de to-do list van het bestuur stond. Michelle Oerlemans, Jeroen Bom en ondergetekende hebben er samen met een aantal commissieleden veel vrijwillige uren in gestoken. Het resultaat is een overzichtelijke website waarop alle informatie binnen een paar muiskliks te vinden is. Bij de vormgeving is gebruik gemaakt van nieuwe foto’s die enkele maanden geleden zijn gemaakt. De site wordt later dit jaar responsive, waardoor hij ook goed te bekijken is via een tablet of smartphone. Meer weten? Mail naar [email protected] nl.

Zaalhockeyseizoen afgelopen
Sinds begin december hebben 22 teams deelgenomen aan de zaalhockeycompetitie. Mede dankzij de extra trainingsuren heeft dit vijf kampioenen opgeleverd: MA2, MB1, MB4, MC3 en MD1. Deze teams worden de binnenkort in het zonnetje gezet door het bestuur. Negen teams eindigden op de plekken 2 tot en met 5 en acht op de plekken 6 of 7. Meer weten? Mail naar [email protected].

Rabobank Hockeyclinic
Dankzij onze hoofdsponsor Rabobank IJmond krijgen jeugdleden uit de C-, D- en E-categorie de kans om samen met een tophockeyer op het veld te staan! Als afsluiting van de RaboWeek IJmond geven Wouter Jolie en Rogier Hofman op vrijdag 20 maart een clinic op onze club. De spelers van HC Bloemendaal maakten deel uit van het team dat in de zomer van 2014 een zilveren medaille won op de Rabobank Hockey World Cup in Den Haag. Meer weten? Mail naar [email protected] nl.

Bosschages verwijderd
De gemeente is deze week gestart met het verwijderen van de bosschages langs de Minister van Houtenlaan. Dit zorgt ervoor dat onze velden vanaf de weg beter zichtbaar zijn. In verband met het toenemende vandalisme op Sportpark Schoonenberg zijn wij als bestuur blij met deze maatregel. Meer weten? Mail naar [email protected].

Laatste incassoronde
Half maart vindt de derde en laatste incassoronde plaats van de contributie voor het seizoen 2014-2015. Strawberries heeft de contributie-inning uitbesteed aan Club Collect. In opdracht van ClubCollect wordt de contributie geïnd door de Stichting Adyen in Amsterdam. Deze namen zijn zichtbaar op het transactieoverzicht. U weet dan dat de incasso betrekking heeft op de betaling van contributie aan Strawberries. Meer weten? Mail naar [email protected] strawberries.nl.

Opzeggen voor 1 mei
Opzeggen van het lidmaatschap kan tot 1 mei van het lopende seizoen door een mail te sturen naar [email protected] . Als u later dan 1 mei, maar vóór 1 juli opzegt, dan brengen wij administratiekosten in rekening. Leden die na 1 juli opzeggen, zijn de volledige contributie verschuldigd. Klik hier voor meer informatie over opzeggen.

Bitjes happen
Onze sponsor Kliniek Noordzee houdt op zaterdag 14 maart weer een bitjeshapdag op Strawberries. De op maat gemaakte bitjes kosten 50 euro per stuk. Het bitjes happen wordt begeleid door tandarts én Heren 1-speler Erik van den Berg. Volgend seizoen wordt het dragen van een bitje verplicht gesteld door de KNHB. In sommige gevallen wordt het bitje (deels) vergoed. Je kunt dit checken door je zorgverzekering te bellen en te informeren naar de vergoeding van ‘code M61’. Klik hier om je aan te melden voor het bitjes happen (verplicht).

Inloopspreekuur fysiotherapie
Leden die een blessure hebben opgelopen kunnen sinds deze week weer terecht op het inloopspreekuur fysiotherapie. Wouter Rempt, fysiotherapeut en keeper van Heren 1, is iedere maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur op de club aanwezig om een eerste indicatie te geven. Indien nodig verwijst hij door naar een arts of therapeut. In het clubhuis vindt geen behandeling plaats. Meer weten? Mail naar [email protected].

Scheidsrechterscursus
Op maandag 16 maart start de tweede scheidsrechterscursus van dit seizoen. De cursus duurt tot en met vrijdag 20 maart (woensdag vrij) en wordt gegeven door onze eigen arbitragedocent Branko Schuijt. Voor ouders en belangstellenden bestaat de mogelijkheid woensdag 18 maart van 20.00 tot 22.00 uur vragen te stellen over de hockeyregels en vervolgens op vrijdag examen te doen. Meer weten of aanmelden? Mail naar [email protected].

Hockeykampen.nl
Hockeykampen.nl komt deze zomer weer naar Strawberries. Van 8 t/m 10 juli kunnen onze jeugdleden meedoen aan dit superleuke hockeykamp waar je veel leert dankzij het uitdagende hockeyprogramma. Natuurlijk komt er ook dit jaar een tophockeyer langs om een geweldige clinic te geven van het allerhoogste niveau! Klik hier om je aan te melden.