banner-20200911-01.png webshop slider KHC S 28122020.png zonsondergang slider.png zomerhockey slider.png Doeken strawberries 1 beter.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Van het bestuur april 2015

10-4-2015 | Nieuwsbrief
Het Strawberries Easter Tournament is weer achter de rug. Mede dankzij de inzet van de achtkoppige toernooicommissie en een grote groep vrijwilligers was het langst lopende paastoernooi van Nederland ook dit jaar een groot succes. Speciale dank gaat uit naar de leden van The Smugglers, die voor het derde jaar op rij de bar voor hun rekening namen. Aan de 34steeditie deden zo’n 320 deelnemers uit binnen- en buitenland mee. Het toernooi werd gewonnen door Heren 1 en Dames 1, die in de finale respectievelijk een Iers en Jong Dames 1 (Dames 5) versloegen.

Competitie en trainingen
Inmiddels hebben alle teams het vizier volledig gericht op de slotfase voor de competitie. Sommige teams strijden om promotie, zoals Heren 1, andere teams knokken tegen degradatie. De competitie duurt voor de jeugd tot en met 30 mei en voor de senioren tot en met 7 juni. Vanwege de Meivakantie, die door de basisscholen in verschillende weken vallen, zijn ergeen jeugdtrainingen van maandag 27 april tot en met vrijdag 8 mei (let op: zaterdag 25 april zijn er gewoon competitiewedstrijden). Na de vakantie gaan de trainingen weer van start op maandag 11 mei. Op vrijdag 15 mei, de dag na Hemelvaartsdag, is er gewoon trainen omdat de competitie dat weekeinde weer verder gaat. Meer weten? Mail naar [email protected] of [email protected].

Volgend seizoen
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een robuuste hockeyorganisatie. Dit gebeurt onder leiding van kandidaat-bestuurslid jeugd Anneke van den Berg-Hendriks, onze nieuwe technisch manager Simon de Hoog en verschillende commissies. Momenteel wordt een nieuwe manier van selecteren uitgerold, waarover je hier meer kunt lezen. Tevens zijn wij, ter ondersteuning van de trainers en coaches, een samenwerking aangegaan met Hockey Academy. Deze organisatie biedt een online omgeving met oefenstof voor alle leeftijden, uitgewerkte trainingen, video’s en animaties.

Strawberries BBQ
Op zaterdag 16 mei vindt de lustrumeditie van de Strawberries BBQ plaats. Deze dag sluiten de thuiswedstrijden van de jongste jeugd zo veel mogelijk aan op de BBQ. Er loopt een oesterman rond en net als vorig jaar wordt de muziek verzorgd door DJ Good Old Dave en een saxofonist. Aanmelden en betalen kan via deze link. Meer weten? Mail naar [email protected].

Scheidsrechtersjacks
Met dank aan onze sponsor Dudink & Starink gaan onze scheidsrechters vanaf dit weekend goed gekleed het veld op. Het advocatenkantoor uit Beverwijk, tevens teamsponsor van Heren 1, heeft een flink aantal scheidsrechtersjacks gesponsord. De jacks hangen in de lockerruimte van de keepers en zijn door elke scheidsrechter te gebruiken. Let er wel op dat je het jack weer terughangt! Meer weten? Mail naar [email protected].

Ledenvoordeel Huijg Sport
Strawberries-kleding is sinds kort ook verkrijgbaar via de nieuwe webshop van Huijg Sport. Om in aanmerking te komen voor de standaard ledenkorting van 10% dien je bij het afrekenen de code ‘15KHC10’ in te vullen. Hiervoor is het wel nodig om je eenmalig te registeren.

Ledenvoordeel Dominos Pizza
Lekkere trek of geen tijd om te koken? Tot en met zaterdag 9 mei a.s. krijgen Strawberries-leden de tweede mediumpizza van Domino’s Pizza gratis! De actie geldt bij alleen bij online bestelling via www.dominos.nl onder vermelding van actiecode 31329. Niet geldig in combinatie met andere acties, bijvoorbeeld de Real Deal.

Opzeggen voor 1 mei
Opzeggen van het lidmaatschap kan tot 1 mei van het lopende seizoen door een mail te sturen naar [email protected]. Als u later dan 1 mei, maar vóór 1 juli opzegt, dan brengen wij administratiekosten in rekening. Leden die na 1 juli opzeggen, zijn de volledige contributie verschuldigd. Klik hier voor meer informatie over opzeggen.

Inloopspreekuur fysiotherapie
Leden die een blessure hebben opgelopen kunnen terecht op het inloopspreekuur fysiotherapie. Wouter Rempt, fysiotherapeut en keeper van Heren 1, is iedere maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur op de club aanwezig om een eerste indicatie te geven. Indien nodig verwijst hij door naar een arts of therapeut. In het clubhuis vindt geen behandeling plaats. Meer weten? Mail naar [email protected].

Hockeykampen.nl
Hockeykampen.nl komt deze zomer weer naar Strawberries. Van 8 t/m 10 juli kunnen onze jeugdleden meedoen aan dit superleuke hockeykamp waar je veel leert dankzij het uitdagende hockeyprogramma. Natuurlijk komt er ook dit jaar een tophockeyer langs om een geweldige clinic te geven van het allerhoogste niveau! Klik hier om je aan te melden.

Wel zo slim, bitje in
Met ingang van het hockeyseizoen 2015-2016 is het dragen van een mondbeschermer verplicht. Dit geldt voor alle categorieën (junioren, senioren en veteranen) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. De regel wordt per 1 augustus 2015 van kracht. Tevens adviseert de KNHB om ook bij alle hockeyactiviteiten buiten georganiseerd wedstrijdverband de mondbeschermer te dragen.

Toernooien
Ben jij op zoek naar een leuke afsluiting van het hockeyseizoen? In de Strawberries Hockey App staan meer dan 70 toernooien voor zowel jeugd- als seniorenteams! Klik in de app op Meer > Toernooien.

Promotiefilm
De sponsorcommissie is op zoek naar één of meerdere vrijwilligers die een korte promotiefilm over Strawberries kunnen maken. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Agenda
27 april-8 mei   Meivakantie (geen jeugdtrainingen)
10 mei               Lustrumreceptie en sponsorbijeenkomst
10 mei               Wijnproeverij Hans Moolenaar
10 mei               Thé Dansant
14 mei               Hemelvaartsdag (geen jeugdtrainingen)
16 mei               Strawberries BBQ
25 mei               Rabo Lustrum Familietoernooi