banner-20200911-01.png webshop slider KHC S 28122020.png zomerhockey slider.png zonsondergang slider.png Doeken strawberries 1 beter.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Van het bestuur mei 2015

21-5-2015 | Nieuwsbrief
Na twee volle weekenden met onder meer de lustrumreceptie en de Strawberries BBQ maken we ons nu op voor de afsluiting van het seizoen. Voor een aantal teams zit de competitie er inmiddels op, maar voor andere teams breken juist spannende tijden aan. Voor de teams die nog kampioen kunnen worden bijvoorbeeld, maar ook voor Heren 1, dat zich afgelopen zondag heeft geplaatst voor de play-offs op zondag 21 juni in Rotterdam. Jongens A1, Heren 2 en Heren 4 zijn afgelopen weekend al kampioen geworden. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Slotactiviteiten lustrum
Op zaterdag 13 juni wordt het lustrumseizoen '85 jaar Strawberries' afgesloten met een autorally van 80 kilometer, een fietspuzzeltocht in en rond Driehuis en Rabo Sixes (6 tegen 6) op veld 1 voor de DEF-jeugd en Benjamins met hun ouders en vriendjes. De Rabo Sixes komen in de plaats van het Rabo Familietoernooi op Tweede Pinksterdag, dat om organisatorische redenen is afgelast. Meer weten of aanmelden voor één van de lustrumactiviteiten? Mail naar [email protected] nl.

Selectietrainingen jeugd
Na de laatste reguliere trainingen (op 29 mei) vinden van 1 tot en met 11 juni de selectietrainingen voor de ABCD en tweedejaars E-jeugd plaats. Op basis van de beoordelingen in maart en de evaluatiegesprekken met de trainers en coaches hebben de Technische Commissie Jeugd, Elftalcommissie en Jongste Jeugd Commissie bepaald wie er worden uitgenodigd voor de selectietrainingen. Tijdens deze trainingen wordt ook gekeken welke spelers en speelsters mogelijk vervroegd doorschuiven naar een hogere categorie. Dit is nodig om teams samen te kunnen stellen met voldoende spelers en speelsters. De indeling van de breedteteams wordt voor de zomervakantie gepubliceerd op de website. Meer weten? Klik hier of mail naar [email protected].

Contactloos betalen en pinnen
Met dank aan onze hoofdsponsor Rabobank IJmond kan er bij de bar binnenkort ook met pin en contactloos (transacties tot 25 euro) worden betaald. Na de winterstop zal het op zondag uitsluitend mogelijk zijn om te pinnen of contactloos te betalen (doordeweeks is dat nu al het geval). Als dit goed bevalt, dan wordt betalen met contant geld met ingang van het seizoen 2016/2017 volledig afgeschaft. Meer weten? Mail naar [email protected] strawberries.nl.

MiniTix gaat stoppen
Nu contactloos betalen de nieuwe standaard wordt, worden andere betaalvoorzieningen afgebouwd. Eén daarvan is MiniTix, het betaalsysteem dat wij in 2012 hebben gebruikt voor de Strawberries Cashless Card. Vanaf 1 november 2015 is het niet meer mogelijk om met MiniTix te betalen. De MyOrder App, die veel voordelen biedt, blijft wel gewoon bestaan. Meer weten? Mail naar [email protected] strawberries.nl.

Camera’s
Het bestuur van Strawberries vindt een veilig sportklimaat en het beschermen van onze eigendommen erg belangrijk. Daarom is het camerasysteem onlangs uitgebreid. We hebben nu zicht op dertien verschillende plekken in en rond het clubhuis. Dat het opslaan van camerabeelden loont, blijkt uit het feit dat wij in maart op deze manier een stickdief hebben kunnen traceren. Vanzelfsprekend hangen in de kleedkamers en toiletten geen camera's. Meer weten? Mail naar [email protected].

Hockeykampen.nl
Hockeykampen.nl komt deze zomer weer naar Strawberries. Van 8 t/m 10 juli kunnen onze jeugdleden meedoen aan dit superleuke hockeykamp waar je veel leert dankzij het uitdagende hockeyprogramma. Natuurlijk komt er ook dit jaar een tophockeyer langs om een geweldige clinic te geven van het allerhoogste niveau! Klik hier om je aan te melden.

Wel zo slim, bitje in
Met ingang van het hockeyseizoen 2015-2016 is het dragen van een mondbeschermer verplicht. Dit geldt voor alle categorieën (junioren, senioren en veteranen) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. De regel wordt per 1 augustus 2015 van kracht. Tevens adviseert de KNHB om ook bij alle hockeyactiviteiten buiten georganiseerd wedstrijdverband de mondbeschermer te dragen.

Vacature
De club is dringend op zoek naar een nieuwe zaalhockeycoördinator. Meer weten? Klik hier of mail naar [email protected] .