webshop slider KHC S 28122020.png zonsondergang slider.png banner-20200911-01.png Doeken strawberries 1 beter.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Van het bestuur augustus 2015

10-8-2015 | Nieuwsbrief
De zomervakantie én het zomerhockey zijn nog in volle gang, maar op commissieniveau wordt al volop gewerkt aan de opstart van het nieuwe seizoen. Over een week, op maandag 17 augustus, beginnen de trainingen, op zaterdag 22 augustus is de Startdag van de Jongste Jeugd (met clinic) en op zaterdag 29 augustus volgt de Zomerborrel met Burger BBQ. Alle activiteiten in het seizoen 2015-2016 zijn terug te vinden in de verenigingsagenda op de website.

Selecties jeugd
Op maandag 17 augustus starten de trainingen en gaan voor de eerste twee jeugdteams van ABCD11-tallen de selecties weer verder. Met name voor de meisjes geldt dat van deze selectieteams er nog enkele speelsters afvallen en naar het 3e team gaan (van elke categorie). Eind augustus/begin september wordt bekend wie er in het 1e en het 2e team zal gaan spelen. Voor de zomervakantie zijn de breedteteams ingedeeld en gepubliceerd op de site. Zoals gezegd worden in de meisjeslijn in elk 3e team van elke categorie nog namen worden toegevoegd. Meer weten? Mail naar [email protected].

Nieuw: pinnen en contactloos betalen
Met dank aan onze sponsor Rabobank IJmond beschikken wij sinds deze maand over een nieuwe pinterminal waarmee ook contactloos betaald kan worden. Contactloos betalen is het nieuwe bankonafhankelijke betaalsysteem waarmee per keer tot 25 euro betaald kan worden zonder pincode in te voeren. Onze oude betaalsysteem (Minitix/cashless betalen) is per 1 augustus komen te vervallen. Saldo terugboeken kan via Mijn cashless. In november wordt het saldo automatisch teruggeboekt naar de bankrekening waar het vandaan komt. Meer weten? Mail naar [email protected] strawberries.nl.

Bitje verplicht: extra hapdagen
Met ingang van dit seizoen is het dragen van een mondbeschermer verplicht gesteld door de KNHB. Dit geldt voor alle spelers, van de veteranen tot de jongste jeugdteams. Op 18 en 25 augustus organiseert Kliniek Noordzee daarom extra hapdagen in de tandartspraktijk aan de Koningin Wilhelminakade 221 in IJmuiden. Bitjes die op deze dagen worden aangemeten, zijn gegarandeerd voor aanvang van de competitie klaar. Aanmelden kan via www.klinieknoordzee.nl/ strawberries.

Spelregelbriefing
Op vrijdag 11 september, vlak voor de start van de competitie, organiseert de scheidsrechterscommissie weer een spelregelbriefing voor leden van Strawberries en Spaarndam. Vanaf 20.00 uur bespreekt oud-topscheidsrechter Mirjam Wessels de huidige én de nieuwe spelregels. Iedereen is van harte welkom! Meer weten? Mail naar [email protected].

Zomerhockey
Zomerhockeyen kan nog één week! Jeugdleden zijn op zaterdag van 11.00 tot 12.30 uur welkom om samen met een vriendje of vriendinnetje te komen hockeyen. Senioren kunnen op donderdag van 20.00 tot 21.30 uur een balletje slaan. Dankzij een bijdrage van Pieter Delsman Makelaars uit Heemstede is deelname gratis. Meer weten? Mail naar[email protected] nl.

Clubkleding
Huijg Sport is de officiële kledingsponsor van Strawberries en mag dus als enige winkel clubkleding verkopen. In andere kleding (bijvoorbeeld shirts van voor augustus 2014) mag je geen wedstrijden spelen. Houd daar rekening mee als je gaat shoppen. Bij Huijg in de Cronjéstraat krijg je als lid bovendien altijd 10% korting op de nieuwste hockeyspullen. Zie ook www.huijgsport.nl.

Tanken en schenken
Peut Koks, het tankstation aan de Minister van Houtenlaan, draagt 1 cent per getankte liter af aan een goed doel of lokale vereniging - waaronder Strawberries. Klanten bepalen bij het afrekenen zelf naar welke club hun 'sponsorbijdrage' gaat. De actie heeft ons binnen een paar weken al 100 euro opgeleverd!

Agenda
Klik hier voor de online verenigingsagenda.