Doeken strawberries 1 beter.png webshop slider KHC S 28122020.png zomerhockey slider.png banner-20200911-01.png zonsondergang slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief oktober 2015

30-10-2015 | Nieuwsbrief
Na een korte ‘hockeybreak’ zijn de trainingen maandag weer van start gegaan. In de eerste weken van het seizoen zijn Jongens B1, Meisjes B1, Meisjes B3, Meisjes D2, Dames 2 en Veteranen B eerste geworden in de voorcompetitie. Meisjes B1 slaagde er aan het begin van de herfstvakantie zelfs in om de Topklasse te bereiken. In een spannend duel werd met 1-0 gewonnen van Hurley MB2. Een geweldige prestatie waar de hele club trots op is! Wij wensen alle teams veel succes in de najaarscompetitie, die komend weekend van start gaat.

In Memoriam
Deze maand zijn ons twee mensen ontvallen die Strawberries een warm hart toedroegen. Op 8 oktober overleed Rob Huizinga, vader van onze leden Friso en Maaike. Rob was jarenlang supporter van diverse teams en werkte in 2009 mee aan het jubileumboek. Amper twee weken later overleed Ruud Gerrits. In Ruud verliezen wij een betrokken sponsor die onze vereniging tientallen jaren trouw was, eerst met de Mikro Markt en daarna met Middeloo. Voor veel leden is het café aan de Driehuizerkerkweg een vaste plek geworden om na het hockeyen nog iets te eten of drinken. Wij wensen beide families sterkte met het verwerken van hun verlies.

Zaalhockey
Onze nieuwe zaalhockeycoördinator Joep Bruijs is samen met de technische commissie druk bezig met de voorbereidingen op het zaalhockeyseizoen 2015-2016. Om goed beslagen ten ijs te komen zijn alle trainers, coaches/begeleiders en scheidsrechters uitgenodigd voor een startbijeenkomst op maandag 9 november om 20.00 uur in het clubhuis. De zaalhockeytrainingen starten op 11 november, de competitie begint op 5 december. Let op: tot en met 27 november wordt er óók op het veld getraind. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Vacatures
Secretaris Machteld Tissing en penningmeester Jaap Woudenberg hebben aangegeven dat zij na dit seizoen willen stoppen als bestuurslid. Om hun beoogde opvolgers goed in te kunnen werken, is het van belang dat kandidaten vanaf januari gaan meelopen. Heb je interesse in één van beide bestuursfuncties? Neem dan contact op via [email protected] of [email protected] strawberries.nl. Ook de Elftalcommissie zoekt vrijwilligers. Klik hier voor meer informatie.

Bliksemstart
Heren 1 heeft een bliksemstart gemaakt in de 2e klasse. Het team van Axel Wessels en Simon de Hoog staat na zes wedstrijden op de derde plaats. Zondag a.s. staat de uitwedstrijd tegen het eveneens gepromoveerde Purmerend op het programma. Een week later, op zondag 8 november, speelt Heren 1 om 14.45 uur thuis tegen Woerden. Publiek is van harte welkom! Meer weten? Mail naar[email protected].

Theedoeken
De club is op zoek naar oude theedoeken. Deze worden onder meer gebruikt voor het koelen van blessures met ijs uit de vriezer in het keepershok. Heb jij theedoeken over? Leg ze dan in het kastje onder het aanrecht in de keuken. Namens alle leden hartelijk bedankt. Meer weten? Mail naar [email protected].

Balkon dicht
Volgende week start onze sponsor Donker Betontechniek met de verbetering van de afwatering van het balkon. Er wordt tevens een beschermende coating aangebracht. De werkzaamheden zijn weersafhankelijk en nemen maximaal twee weken in beslag. Het balkon zal hierdoor niet toegankelijk zijn. Meer weten? Mail naar [email protected] nl.

DB-instructie
Maandag 2 november geeft de Barcommissie onder leiding van bestuurslid John de Jong een instructie aan alle DB'ers. De club is nog op zoek naar een aantal DB'ers voor de zaterdagochtendpool (van 08.00 tot 11.30 uur). Interesse? Mail naar [email protected].

CD Halloween Party
Nu het plotseling koud, guur en donker is geworden, is het hoog tijd voor een echt hockeyfeest voor de CD-jeugd! Met lekkere muziek en een thema dat past bij het weer.... Halloween! Alle C en D-jeugdspelers zijn van harte uitgenodigd om op 7 november van 20.00 tot 23.30 uur te komen griezelen en swingen bij Strawberries. Toegang is gratis en introducés zijn van harte welkom. Klik hier om je aan te melden. Meer weten? Mail naar [email protected] nl.

Agenda
2 november      Coachavond ABCD11
2 november      DB-instructie 
7 november      CD Halloween Party

9 november      Startbijeenkomst zaalhockey
12 november    Klusavond (vrijwilligers welkom)
?? november    AB Thé Dansant
22 november    18+ Thé Dansant
2 december      Sinterklaas (Jongste Jeugd)

Klik hier voor de actuele verenigingsagenda.

Lees ook
Kloppen je contactgegevens nog?
Hans Moolenaar organiseert proeverij
Tanken en schenken bij Peut Koks

Deze nieuwsbrief wordt eenmaal per maand opgesteld door de communicatiecommissie van Strawberries. Tips? Mail naar [email protected] nl. Nieuws over Strawberries vind je op dewebsite, in de Lisa app, op Facebook en op Twitter.