Doeken strawberries 1 beter.png banner-20200911-01.png zonsondergang slider.png zomerhockey slider.png webshop slider KHC S 28122020.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief november 2015

20-11-2015 | Nieuwsbrief
Het is herfst en dat zullen we weten ook. Deze week werden meerdere trainingen afgelast vanwege het slechte weer. Als trainingen centraal worden afgelast, dan wordt dit altijd gecommuniceerd via de websiteLisa-app (met pushbericht), Facebook en Twitter. De trainers proberen hun teams zelf ook te bereiken. Houd bij slecht weer dus je smartphone, tablet of pc in de gaten!

Zaalhockey
Terwijl buiten hockeyen met de week minder plezierig wordt vanwege het weer, gaan steeds meer teams naar binnen om zich voor te bereiden op het zaalhockeyseizoen. Dit jaar gaat een recordaantal Strawberries-teams de zaal in. Decompetitiestart voor veel teams in het weekend van 5 en 6 december. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Contributie zaalhockey
Eind november wordt de zaalhockeycontributie geïnd door NLCollect. De hoogte van de contributie is vastgesteld op 70 euro per lid. Meer weten? Mail naar[email protected] strawberries.nl.

Contactloos betalen
Na de winterstop is het op zondag niet meer mogelijk om met contant geld te betalen. Aan de bar kan dan alleen nog worden afgerekend met een bankpas (pin of contactloos). Contactloos betalen is het nieuwe bankonafhankelijke betaalsysteem waarmee per keer tot 25 euro betaald kan worden zonder pincode in te voeren. Het bestuur is voornemens om de bar volgend seizoen volledig geldvrij te maken, dus ook op zaterdag. Meer weten? Mail naar [email protected] strawberries.nl.

Vacatures
Secretaris Machteld Tissing, penningmeester Jaap Woudenberg en bestuurslid senioren Kasper Schouten hebben aangegeven dat zij na dit seizoen willen stoppen als bestuurslid. Om hun beoogde opvolgers goed in te kunnen werken, is het van belang dat kandidaten vanaf januari gaan meelopen. Heb je interesse in een bestuursfunctie bij Strawberries? Neem dan contact op via [email protected] .

Uit-sokken
Het komt regelmatig voor dat wij tegen clubs spelen waarvan de sokken flink overeenkomen met die van ons. Daarom laten wij witte kousen met het Strawberries-logo maken. Deze kosten 11,99 euro per paar, maar daarvan gaat 2,50 euro naar ons goede doel Stofwisselkracht. De verkoop loopt via een speciaal bestelformulier die in het clubhuis te vinden zijn. Het dragen van een afwijkende kleur sokken is verplicht voor het uitspelende team. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Sponsorbijeenkomst
De sponsorcommissie en het bestuur kijken terug op een geslaagde sponsorbijeenkomst met ruim 40 aanwezigen. Internationaal hockeyscheidsrechter Coen van Bunge hield een zeer boeiende presentatie over zijn Road to Rio. Want niet alleen sporters hebben een Olympische droom, maar scheidsrechters ook. De bijeenkomst werd afgesloten met een netwerkborrel. Meer weten over doelgerichte sponsoring bij Strawberries? Mail naar [email protected] .

HelloFresh
De samenwerking met HelloFresh heeft Strawberries tot nu toe 104 euro opgeleverd. Van elke box die door een lid wordt besteld, gaat 2 euro naar de club. Ondertussen maakt ieder team kans op HelloFresh-trainingsjassen. Het enige dat je hoeft te doen is een originele teamfoto met HelloFresh-bidons, -kratten en -hesjes te mailen naar [email protected]. Dat kan tot 30 november 2015.

Peut
De actie Tanken en schenkenvan Peut Koks, het benzinestation aan de Minister van Houtenlaan, heeft onze club al meer dan 500 euro opgeleverd. Een geweldige tussenstand, maar er kan uiteraard nog meer bij. Dus: tank bij Peut en help de club aan een mooi sponsorbedrag!

Agenda
22 november      18+ Thé Dansant
27 november      Laatste veldtrainingen
28 november      AB TD: Yolo in je hockeypolo
28/29 november Laatste competitieweekend veld
2 december         Sinterklaas jongste jeugd
5/6 december      Eerste competitieweekend zaal
13 december       Oliebollentoernooi jeugd
3 januari              Nieuwjaarsreceptie

Klik hier voor de actuele verenigingsagenda.

Lees ook

Deze nieuwsbrief wordt eenmaal per maand opgesteld door de communicatiecommissie van Strawberries. Tips? Mail naar [email protected] nl. Nieuws over Strawberries vind je op de website, in de Lisa-app, op Facebook en op Twitter.