Doeken strawberries 1 beter.png zonsondergang slider.png zomerhockey slider.png banner-20200911-01.png webshop slider KHC S 28122020.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief december 2015

18-12-2015 | Nieuwsbrief
Nieuwjaarsreceptie
Het bestuur nodigt leden, ouders van leden, vrijwilligers, sponsors, supporters en buren van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 3 januari. We blikken terug op het afgelopen (hockey)jaar en kijken vooruit naar 2016. Iedereen is van 16.00 tot 18.00 uur welkom om het glas te komen heffen op onze mooie vereniging! Voor de jongste receptiegangers wordt het veldlicht aangezet.

Grote Club Actie
Dankzij de inzet van een groot aantal jeugdleden heeft de Grote Club Actie dit jaar iets meer dan 2.600 euro opgeleverd. De cheque werd deze week in ontvangst genomen door onze GCA-commissieleden Karin Mantje en Sjoerdtje Rasmussens. De opbrengst wordt gebruikt om materiaal te kopen waar met name de jeugd profijt van heeft. Suggesties? Mail naar [email protected].

Zaalhockey

Het volledige zaalhockeyschema staat online. Let op: het schema is iedere week anders! De beste manier om je eigen zaaltrainingen te zien is via de Lisa App. Als je bent ingelogd, dan zie je al je trainingen in de agenda staan. Inloggen via de website kan ook. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Uit-sokken
De uit-sokkenactie is een groot succes! Op dit moment staat de teller op 222 paar sokken. Omdat van elk paar 2,50 euro naar Stichting Stofwisselkracht gaat, kunnen zij een mooi bedrag tegemoet zien! De sokken worden in maart uitgeleverd via Huijg Sport. Meer weten of een last-minute bestelling doorgeven? Mail naar [email protected] strawberries.nl.

Hockeyvoetbalwedstrijd
De eerste herenteams van Strawberries en Velsen bewijzen ieder jaar dat sport verbroedert. Zij spelen vlak voor kerst namelijk altijd een hockeyvoetbalwedstrijd. Daarbij wordt één helft gehockeyd en één helft gevoetbald. Publiek is van harte welkom om dit doorgaans kolderieke spektakel te aanschouwen. De vriendschappelijke wedstrijd start zaterdag om 15.00 uur.

F-stage
Ook dit jaar doen de tweedejaars Benjamins die zich daarvoor hebben aangemeld mee met de zogeheten F-stage. Deze minicompetitie wordt in samenwerking met enkele omliggende clubs georganiseerd. De Benjamins bereiden zich hiermee voor op het spelen van wedstrijdjes. Meer weten? Mail naar [email protected] nl.

Clubhuis geldvrij

Op zondag kan in het clubhuis alleen nog worden afgerekend met een bankpas (pin of contactloos). Contactloos betalen is het nieuwe bankonafhankelijke betaalsysteem waarmee per keer tot 25 euro kunt betalen zonder pincode in te voeren. Het bestuur is voornemens om de bar volgend seizoen volledig geldvrij te maken, dus ook op zaterdag. Meer weten? Mail naar [email protected] strawberries.nl.

Vacatures
Secretaris Machteld Tissing, penningmeester Jaap Woudenberg en bestuurslid senioren Kasper Schouten hebben aangegeven dat zij na dit seizoen willen stoppen als bestuurslid. Om hun beoogde opvolgers goed in te kunnen werken, is het van belang dat kandidaten vanaf januari gaan meelopen. Heb je interesse in een bestuursfunctie bij Strawberries? Neem dan contact op via[email protected] .

Agenda
19 december    Hockeyvoetbalwedstrijd Strawberries-Velsen
3 januari            Nieuwjaarsreceptie
12-13 februari  Einde zaalhockey/midwinter
15 februari        Herstart veldtrainingen (alle categorieën)
20 februari        Funkberries
29 februari        Voorjaarsvakantie (geen trainingen)
7 maart              Scheidsrechterscursus
12-13 maart      Start voorjaarscompetitie (veld)

Klik hier voor de actuele verenigingsagenda.

Lees ook
Kloppen je contactgegevens nog?
Verzekeringen voor KNHB-leden 
Tanken en schenken bij Peut Koks 

Deze nieuwsbrief wordt een keer per maand opgesteld door de communicatiecommissie van Strawberries. Tips? Mail naar [email protected] nl. Nieuws over Strawberries vind je op de website, in de Lisa-app, op Facebook en op Twitter.