webshop slider KHC S 28122020.png Doeken strawberries 1 beter.png banner-20200911-01.png zomerhockey slider.png zonsondergang slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief januari/februari 2016

1-2-2016 | Nieuwsbrief

In de zaal wordt wekelijks gestreden voor mooie resultaten. Heren 1 heeft als eerste Strawberries-team het kampioenschap in de wacht gesleept. De sterke ploeg van Simon de Hoog en Kees Kuijt was op 17 januari al niet meer in te halen door de concurrentie. Heren 1 promoveert naar de Overgangsklasse. Er zijn nog meer teams in de race voor een topklassering. Klik hier voor de kanshebbers.


Start veldtrainingen

De voorbereiding op de voorjaarscompetitie begint op maandag 15 februari. Dan gaan voor alle categorieën de veldtrainingen weer van start. Een kleine maand later, op 12 en 13 maart, gaat de tweede seizoenshelft van start. Van 26 februari tot en met 4 maart liggen de trainingen nog wel een week stil vanwege de voorjaarsvakantie. Meer weten? Mail naar [email protected][email protected] of [email protected].


Clubhuis geldvrij

Op zondag kan in het clubhuis alleen nog worden afgerekend met een bankpas (pin of contactloos). Dit is veiliger en scheelt onze vrijwilligers veel telwerk. Contactloos betalenis het nieuwe bankonafhankelijke betaalsysteem waarmee per keer tot 25 euro kunt betalen zonder pincode in te voeren. Meer weten? Mail naar [email protected].


Mondbescherming verplicht

Het bestuur wijst erop dat scheidsrechters en aanvoerders verantwoordelijk zijn voor het naleven van de regels voor het dragen van een bitje. Als hier niet goed op wordt gelet, kan de club nalatigheid worden verweten en dus ook aansprakelijk worden gesteld. Klik hier voor meer informatie over de invoering van verplichte mondbescherming op het hockeyveld. Meer weten? Mail naar [email protected].


Sportletsel

Op donderdag 17 maart van 20.00 tot 22.00 uur houdt de medische commissie een voorlichtingsavond over eerste hulp bij sportletsel. De avond is bedoeld voor trainers en coaches, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aanmelden via [email protected].


Funkberries

Heb jij zin in een ouderwets gezellig hockeyfeest? Kom dan op zaterdag 20 februari naar Funkberries. De toegang is gratis, maar om de kosten te kunnen dekken wordt de drankprijs deze avond met een klein percentage verhoogd. Vijf verschillende Strawberries-dj's draaien de beste disco, soul, funk, dance, top 40 en feestmuziek. Hoofdgast is zangeres Funky Diva Ezz (Esther de Haas), bekend van 2Generations en haar eigen band What the Funk. Wie zichvia deze linkaanmeldt, ontvangt op 20 februari bij binnenkomst een gratis welkomstdrankje. Meer weten? Mail naar [email protected].


Opzeggen voor 1 mei

Opzeggen van het lidmaatschap kan tot 1 mei van het lopende seizoen door een mail te sturen naar [email protected]. Als je later dan 1 mei, maar vóór 1 juli opzegt, dan brengen wij administratiekosten in rekening. Leden die na 1 juli opzeggen, zijn de volledige contributie verschuldigd. Klik hier voor meer informatie over opzeggen.

 

Schipholfonds

Schiphol bestaat 100 jaar en daarom maakt het Schipholfonds dromen van jeugdige sporters waar. Ben jij tussen 6 en 16 jaar oud en mis jij materialen op jouw club om goed te kunnen sporten? Dan kun je nu bij het Schipholfonds om geld vragen en wie weet komt jouw wens uit! Er is in totaal € 100.000 beschikbaar! Heb je een goed idee? Mail dan eerst naar [email protected].


Grote Club Actie

Het team dat de meeste loten heeft verkocht voor de Grote Club Actie, Jongens 3F2, heeft vorige week op uitnodiging van McDonalds Santpoort-Noord lekkere hamburgers en patat gegeten. Dit seizoen heeft GCA de club iets meer dan 2.600 euro opgeleverd. De opbrengst wordt gebruikt om materiaal te kopen waar met name de jeugd profijt van heeft. Suggesties? Mail naar [email protected].


Tanken en schenken

Tankstation Peut Koks aan de Minister van Houtenlaan doneert 1 cent per getankte liter aan een goed doel of lokale vereniging, waaronder Strawberries. Klanten bepalen bij het afrekenen zelf naar welke club hun 'sponsorbijdrage' gaat. Voor ons staat de teller inmiddels op ruim 800 euro. Wil je voordelig brandstof tanken én de club aan extra inkomsten helpen? Tank dan bij Peut Koks!

 

Agenda

12-13 februari Einde zaalhockey/midwinter

15 februari Herstart veldtrainingen (alle categorieën)

20 februari Funkberries

26 februari Voorjaarsvakantie (geen trainingen)

7 maart Scheidsrechterscursus

12-13 maart Start voorjaarscompetitie (veld)

17 maart Voorlichtingsavond sportletsel

 

Klik hier voor de actuele verenigingsagenda.

 

Deze nieuwsbrief wordt een keer per maand opgesteld door de communicatiecommissie van Strawberries. Tips? Mail naar [email protected]. Nieuws over Strawberries vind je op de website, in de Lisa-app, op Facebook en op Twitter.