webshop slider KHC S 28122020.png Doeken strawberries 1 beter.png zomerhockey slider.png zonsondergang slider.png banner-20200911-01.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief maart 2016

11-3-2016 | Nieuwsbrief
Strawberries breekt records! Nog nooit eerder hebben zoveel teams gezaalhockeyd en dit voorjaar gaan maar liefst 22 Jongste Jeugd-teams het veld op - ook een record. De club telt momenteel 915 leden, wat aantoont dat de hockeysport onverminderd populair is. Na een periode van flinke trainingsarbeid gaat komend weekend de veldcompetitie weer van start. De jeugd speelt wedstrijden tot en met zaterdag 4 juni, voor de senioren eindigt de competitie op zondag 12 juni. Wij wensen iedereen heel veel succes!

Alleen pin/contactloos
Op zondag kan aan de bar alleen nog worden afgerekend met een bankpas (pin/contactloos). Dit is veiliger en scheelt onze vrijwilligers veel telwerk. Contactloos betalen is het nieuwe bankonafhankelijke betaalsysteem waarmee je per keer tot 25 euro en tot 50 euro in totaal kunt betalen zonder pincode in te voeren. Bij een (internet)storing is er altijd een noodkas achter de hand waar het dienstdoend bestuurslid bij kan. Meer weten? Mail naar [email protected] strawberries.nl.

Paastoernooi (1)
Op 25, 26 en 27 maart vindt het jaarlijkse paastoernooi plaats op onze velden. In verband met de op- en afbouw is het clubhuis op donderdag 24 en maandag 28 maart volledig gesloten. De paascommissie is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om een keukendienst te draaien. Aanmelden kan via [email protected].

Paastoernooi (2)
Op zaterdag 26 maart worden de thuiswedstrijden vanwege het paastoernooi op de velden van andere clubs gespeeld. De speellocatie staat vermeld in het wedstrijdschema, maar de coaches worden hierover ook afzonderlijk ingelicht door het wedstrijdsecretariaat. Strawberries-teams die hun thuiswedstrijd ‘uit’ spelen, moeten zelf scheidsrechters meenemen. Meer weten? Mail naar [email protected] of [email protected].

Voorlichting over sportletsel
Op donderdag 17 maart houdt de medische commissie van 19.30 tot 21.30 uur een voorlichtingsavond over eerste hulp bij sportletsel. De avond is bedoeld voor trainers en coaches, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Aanmelden kan tot zondag 13 maart via [email protected].

Hockeykamp op Strawberries
Hockeykampen.nl komt deze zomer weer naar Strawberries! Van 20 t/m 22 juli kun je meedoen aan dit superleuke hockeykamp waar je veel zult leren door het uitdagende hockeyprogramma. Er komt ook een tophockeyer op bezoek voor het verzorgen van een clinic. Klik hier voor meer informatie.

Opzeggen voor 1 mei
Opzeggen van het lidmaatschap kan tot 1 mei van het lopende seizoen door een mail te sturen naar [email protected]. Als je later dan 1 mei, maar vóór 1 juli opzegt, dan brengen wij administratiekosten in rekening. Leden die na 1 juli opzeggen, zijn de volledige contributie verschuldigd. Klik hier voor meer informatie over opzeggen.

Lees ook
Dubbel jubileum op paastoernooi Strawberries
Spelregelwijziging veldhockey
Tanken en schenken bij Peut Koks

Agenda
17 maart Voorlichtingsavond sportletsel
25 maart Goede Vrijdag (geen trainingen)
25-27 maart Paastoernooi
28 maart Tweede Paasdag (geen trainingen)

Klik hier voor de actuele verenigingsagenda.

Deze nieuwsbrief wordt een keer per maand opgesteld door de communicatiecommissie van Strawberries. Tips? Mail naar [email protected]. Nieuws over Strawberries vind je op de website, in de Lisa-app, op Facebook en op Twitter.