Doeken strawberries 1 beter.png webshop slider KHC S 28122020.png banner-20200911-01.png zonsondergang slider.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief april 2016

15-4-2016 | Nieuwsbrief
De leukste periode van het seizoen is weer aangebroken. Terwijl onze jongste leden hun eerste wedstrijdjes spelen, zijn andere teams verwikkeld in een spannende strijd om het kampioenschap. Met alle feestdagen en de Meivakantie voor de boeg hebben we wel te maken met veel onderbrekingen. Van vrijdag 25 april tot en met vrijdag 6 mei liggen de jeugdtrainingen stil en ook tijdens Pinksteren wordt er niet gehockeyd (zie agenda).

Velsertunnel
Vanaf vanavond tot medio januari 2017 is de Velsertunnel afgesloten vanwege een grootscheepse renovatie. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de hockeyclubs rond het Noordzeekanaal. Wij vragen iedereen rekening te houden met extra reistijd! Klik hier voor meer informatie.

Stem op Strawberries
Noa Nolte uit de MB2 en Wouter Hooft uit de J8E1 hebben bij het Schipholfonds een aanvraag ingediend voor een sleeppushtafel. Hun idee kwam door de eerste ronde heen. Nu is het zaak dat zij zoveel mogelijk stemmen krijgen! Klik hier om te stemmen.

Club BBQ
De Club BBQ vindt dit jaar plaats op zaterdag 4 juni. Volwassenen betalen € 15,- , kinderen € 5,- (voor een kindermenu). Inschrijven en betalen kan uitsluitend via deze link. Meer weten? Mail naar [email protected].

Terrasmeubilair
De club werkt aan een plan voor nieuw terrasmeubilair. Hier wordt onder meer geld van de Grote Club Actie en het Tanken & Schenken-programma van Peut voor gebruikt. Heb je een goed idee? Mail dan naar [email protected].

Indelingen jeugdteams
In de week van 9 t/m 13 mei worden er weer onderlinge wedstrijden georganiseerd. Deze wedstrijden worden mede gebruikt om de indelingen van de teams volgend jaar vast te stellen. Meer informatie volgt tijdig per mail.

Opzeggen voor 1 mei
Opzeggen van het lidmaatschap kan tot 1 mei van het lopende seizoen door een mail te sturen naar [email protected]. Als je later dan 1 mei, maar vóór 1 juli opzegt, dan brengen wij administratiekosten in rekening. Leden die na 1 juli opzeggen, zijn de volledige contributie verschuldigt. Klik hier voor meer informatie.

Zomerhockey
Ook dit jaar kun je tijdens de zomerstop lekker door blijven hockeyen. Van 27 juni tot en met 21 augustus zijn leden en niet-leden van harte welkom om te komen trainen onder leiding van Wilmer van Dijk en Suzanne van Muiswinkel. De (jongste) jeugdleden trainen op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur, volwassenen op maandag van 20.30 tot 22.00 uur. Dankzij de financiële bijdrage van Pieter Delsman Makelaars uit Heemstede wordt Zomerhockey voor iedereen gratis aangeboden. Meer weten? Mail naar [email protected].

Hockeykampen.nl
Hockeykampen.nl komt deze zomer weer naar Strawberries! Van 20 t/m 22 juli kan je meedoen aan dit superleuke hockeykamp waar je veel zult leren door het uitdagende hockeyprogramma. Dit jaar staan de hockeykampen in het teken van de Olympische Spelen in Rio. Klik hier voor meer informatie.

Sponsoring
Het gaat goed met het werven van sponsors. Veld 1 hangt bijna vol met reclameborden en ook zijn er nieuwe adverteerders op de reclameschermen bijgekomen. Tijdens de sponsorbijeenkomst op zondag 29 mei worden maar liefst zeven sponsorcontracten getekend! Meer weten? Mail naar [email protected].

Lees
 ook
Gezocht: oude hockeysticks voor Brazilië
Elke uitblinker verdient een eerbetoon
Tanken en schenken bij Peut Koks

Agenda
17 april Thé Dansant (18+)
25 april Meivakantie (geen trainingen)
9 mei Herstart trainingen / selectiewedstrijden
16 mei Rabo Familietoernooi (Tweede Pinksterdag)

Klik 
hier voor de actuele verenigingsagenda.

Deze nieuwsbrief wordt een keer per maand opgesteld door de communicatiecommissie van Strawberries. Tips? Mail naar 
[email protected]. Nieuws over Strawberries vind je op de website, in de Lisa-app, op Facebook en op Twitter.