zomerhockey slider.png banner-20200911-01.png Doeken strawberries 1 beter.png webshop slider KHC S 28122020.png zonsondergang slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief mei 2016

17-5-2016 | Nieuwsbrief
Nog een paar weken en dan zit het seizoen er alweer op. De strijd om de prijzen barst vanaf komend weekend in alle hevigheid los en dat levert zonder twijfel spannende wedstrijden op! Momenteel wordt voor én achter de schermen ook hard gewerkt aan de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Klik hier voor meer informatie. Wij bedanken alle vrijwilligers die zich inzetten voor de club, want zonder deze toppers zou Strawberries niet kunnen bestaan!

Seizoensafsluiting
Het seizoen wordt afgesloten met een aantal leuke activiteiten. Op zondag 29 mei vindt op het terras een grote wijnproeverij plaats van Hans Moolenaar waar iedereen - lid of geen lid - van harte welkom is. Op de laatste speeldag van de jeugd, zaterdag 4 juni, staat de traditionele Club BBQ op het programma. Aanmelden en betalen kan tot 29 mei via deze link.

Schipholfonds
De aanvraag die Noa Nolte en Wouter Hooft hadden ingediend bij het Schipholfonds is goedgekeurd! Zij hadden geld gevraagd voor een sleeppushtafel. Het exacte bedrag wordt op zaterdag 11 juni bekendgemaakt tijdens een feestelijke middag waarvoor alle 53 winnaars zijn uitgenodigd. Wij bedanken iedereen voor het stemmen!

Korting Huijg Sport
Steeds meer leden bestellen via de webshop van Huijg Sport. Om in aanmerking te komen voor de ledenkorting van 10% moet de code 16KHC10 worden ingevuld. De korting geldt voor alle aankopen via de webshop, dus niet alleen voor Strawberries-kleding. Leden die vergeten zijn om de code in te vullen kunnen met de webshopfactuur naar de winkel komen om de korting alsnog te innen. Meer weten? Mail naar [email protected].

Terrasmeubilair
De club werkt aan een plan voor nieuw terrasmeubilair. Hier wordt onder meer geld van de Grote Club Actie en het Tanken & Schenken-programma van Peut voor gebruikt. Heb je een goed idee? Mail dan naar [email protected] .

Opzeggen
De termijn om zonder kosten op te zeggen is verstreken. Als je vóór 1 juli opzegt, dan brengen wij administratiekosten in rekening. Leden die na 1 juli opzeggen, zijn de volledige contributie verschuldigd. Meer weten? Mail naar[email protected].

Zomerhockey
Van 27 juni tot en met 21 augustus zijn leden en niet-leden van harte welkom om te komen zomerhockeyen. De (jongste) jeugdleden trainen op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur, volwassenen op maandag van 20.30 tot 22.00 uur. Dankzij de financiële bijdrage van Pieter Delsman Makelaars uit Heemstede wordt Zomerhockey voor iedereen gratis aangeboden. Meer weten? Mail naar [email protected] nl.

Hockeykampen.nl
Hockeykampen.nl komt deze zomer weer naar Strawberries! Van 20 t/m 22 juli kan je meedoen aan dit superleuke hockeykamp waar je veel zult leren door het uitdagende hockeyprogramma. Dit jaar staan de hockeykampen in het teken van de Olympische Spelen in Rio. Klik hier voor meer informatie.

Lees ook
Clubhuis op zondag geldvrij
Tanken en schenken bij Peut Koks

Agenda
29 mei Wijnproeverij
29 mei Sponsorbijeenkomst
29 mei Thé Dansant (18+)
4 juni Laatste competitieronde jeugd
4 juni Club BBQ
12 juni Laatste competitieronde senioren

Klik hier voor de actuele verenigingsagenda.

Deze nieuwsbrief wordt een keer per maand opgesteld door de communicatiecommissie van Strawberries. Tips? Mail naar communicatie@khc-strawberries. nl. Nieuws over Strawberries vind je op de website, in de Lisa-app, opFacebook en op Twitter.