webshop slider KHC S 28122020.png Doeken strawberries 1 beter.png zomerhockey slider.png zonsondergang slider.png banner-20200911-01.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Extra shirtsponsors voor eerste teams

20-6-2016 | Sponsors

Onze eerste teams van hebben er een nieuwe shirtsponsor bij. Heren 1 heeft een primeur, want zij krijgen naast Dudink & Starink Advocaten ook het logo van het Zuid-Spaanse vakantiepark Banus Lodge op de rug. Dames 1 speelt de komende twee seizoenen met Zebra Uitzendbureau én Friso Huizinga Communicatie op het shirt. Rabobank IJmond staat als hoofdsponsor op de borst van alle Strawberries-leden (op dit moment 975).

‘Het is geweldig dat de huidige shirtsponsors Dudink & Starinken Zebra ons de mogelijkheid hebben geboden extra inkomsten te generen waar de hele club van meeprofiteert’, aldus Frank Donker, voorzitter van de sponsorcommissie.

De club was toch al succesvol met het werven van nieuwe sponsors, want de afgelopen maanden werden maar liefst negen nieuwe of vernieuwde overeenkomsten getekend. De bedrijven die de club een warm hart toedragen staan allemaal vermeld op www.khc-strawberries.nl > sponsoring.