webshop slider KHC S 28122020.png banner-20200911-01.png zonsondergang slider.png zomerhockey slider.png Doeken strawberries 1 beter.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief juni 2016

20-6-2016 | Nieuwsbrief

Met het kampioenschap van Jongens B1 en Meisjes B4, een drukbezochte Club BBQ en een geslaagde Jongste Jeugddag werd het seizoen de afgelopen weken feestelijk afgesloten. Je stick helemaal opbergen hoeft gelukkig niet, want net als vorig jaar bestaat bij Strawberries de mogelijkheid om te komen zomerhockeyen (zie onder). De trainingen starten voor de selectieteams weer op maandag 15 augustus en voor de breedteteams op maandag 29 augustus. De competitie begint in het weekend van 10 en 11 september. Wij bedanken onze ruim 200 vrijwilligers die zich in het afgelopen seizoen hebben ingezet voor de club en wensen iedereen een fijne zomer!

Kandidaat-bestuursleden
Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) op maandag 12 september nemen secretaris Machteld Tissing, penningmeester Jaap Woudenberg en bestuurslid technische zaken senioren Kasper Schouten afscheid als bestuurslid. Hun beoogde opvolgers zijn respectievelijk Hans Jager, Roel van den Berg en Simon de Hoog. Zij lopen al een enige tijd met het bestuur mee. De statuten bepalen dat tegenkandidaten zich tot tien dagen voor de ALV kunnen melden bij het secretariaat. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Veteranentoernooi
Op zondag 26 juni vindt op onze velden een veteranentoernooi plaats waar acht teams aan meedoen. Dit zijn allemaal teams waarmee Strawberries warme banden onderhoudt, zoals de Oranje Hijgers van Overbos. Ook doen twee teams mee van de Vikings uit Engeland. Zij hebben menigmaal meegedaan aan ons Paastoernooi maar de band met de Vikings gaat zelfs al terug naar eind jaren ’70, met een uitwisseling die de club had met Formby High School. Het belooft dan ook een gezellige dag te worden die wordt afgesloten met een barbecue.

Zomerhockey
Ook dit jaar kun je tijdens de zomerstop gewoon door blijven hockeyen! Van 27 juni tot en met 21 augustus is iedereen van harte welkom om te komen trainen onder leiding van Wilmer van Dijk en Suzanne van Muiswinkel. Jeugdleden en niet-leden vanaf 7 jaar trainen op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Leden, trimmers en niet-leden vanaf 16 jaar zijn van harte welkom op maandagavond van 20.30 tot 22.00 uur. Dankzij de financiële bijdrage van Pieter Delsman Makelaars uit Heemstede wordt Zomerhockey voor iedereen gratis aangeboden. Meer weten? Klik hier of mail naar [email protected] nl.

Hockeykampen.nl
Hockeykampen.nl komt deze zomer weer naar Strawberries! Van 20 tot en met 22 juli kan je meedoen aan dit superleuke hockeykamp waar je veel zult leren door het uitdagende hockeyprogramma. Dit jaar staan de hockeykampen in het teken van de Olympische Spelen in Rio. Klik hier voor meer informatie.

Teamindeling jeugd
De hoofdtrainers, het Jeugdbestuur en de vrijwilligers van de Elftalcommissie hebben de afgelopen weken keihard gewerkt aan de indelingen van de jeugdteams voor komend seizoen. Uiteraard hebben zij hierbij gebruik gemaakt van de informatie uit de evaluatiegesprekken met coaches en trainers en de evaluatietrainingen in februari en mei. Klik hier om verder te lezen.

Donatie
De aanvraag die Noa Nolte en Wouter Hooft hadden ingediend bij het Schipholfonds heeft de club bijna 700 euro opgeleverd! Zij hadden geld gevraagd voor een sleeppushtafel. De cheque werd vorige week uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst waarvoor alle 53 winnaars voor waren uitgenodigd. Noa en Wouter: fantastisch gedaan!

Terrasmeubilair
De club werkt aan een plan voor nieuw terrasmeubilair. Hier wordt onder meer geld van de Grote Club Actie en het Tanken & Schenken-programma van Peut voor gebruikt. Heb je een goed idee? Mail dan naar [email protected] .

Opzeggen
De termijn om je lidmaatschap zonder kosten op te zeggen, is verstreken. Dit kon tot 1 mei. Als je vóór 1 juli opzegt, dan brengen wij administratiekosten in rekening. Leden die na 1 juli opzeggen, zijn de volledige contributie verschuldigd. Meer weten? Mail naar [email protected].

Sponsorcommissie
De sponsorcommissie is op zoek naar versterking. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Frank Donker via [email protected] .

Lees ook
Extra shirtsponsors voor eerste teams
Tanken en schenken bij Peut Koks

 

Agenda
24 juni Vrijwilligersborrel
26 juni Veteranentoernooi
27 juni Start Zomerhockey
15 augustus Start trainingen selectieteams
29 augustus Start trainingen alle categorieën
3 september Stofwisselkrachttoernooi
10/11 september Start competitie
10 september Burger BBQ
12 september Algemene Leden Vergadering

Klik 
hier voor de actuele verenigingsagenda.

Deze nieuwsbrief wordt één keer per maand opgesteld door de communicatiecommissie van Strawberries. Tips? Mail naar [email protected] nl. Nieuws over Strawberries vind je ook op de website, in de Lisa-app, op Facebook en op Twitter.