webshop slider KHC S 28122020.png Doeken strawberries 1 beter.png zomerhockey slider.png banner-20200911-01.png zonsondergang slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief augustus 2016

27-8-2016 | Nieuwsbrief
Na een welverdiende zomervakantie is het seizoen weer van start gegaan met trainingen en oefenwedstrijden voor de eerste teams. De overige teams gaan maandag a.s. weer het veld op. Wij wensen iedereen veel succes in de aanloop naar de competitiestart op 10 en 11 september!

Hockeykledingbeurs
Zaterdag 3 september vindt de hockeykledingbeurs plaats. Voor het inleveren van kleding, sticks, schoenen kan vanaf maandag a.s. contact worden opgenomen met Marleen Nolte (06-50531576) of Marcelle Wellema (06-24671774). Van de opbrengst gaat 30% naar de club en 70% naar de verkoper. Marleen en Marcelle prijzen de kleding. De niet verkochte kleding kan na de beurs weer worden opgehaald. Kom op tijd, want de ervaring leert dat mensen voor aanvang vaak al in de rij staan. De verkoop begint precies om 10.00 uur.

Burger BBQ
Zaterdag 10 september, op de eerste competitiedag, staat de jaarlijkse Burger BBQ op het programma. Werk aan de teamspirit en kom met je team naar de 'Bouw je eigen Burger BBQ'. Voor 3,50 euro kun je je eigen burger samenstellen! De BBQ-commissie staat vanaf 17.00 uur klaar achter de grill. Maar weten? Mail naar [email protected].

Keeperstassen
De keeperstassen zijn bijna allemaal weer compleet en in orde gemaakt. De laatste spullen hopen wij zo spoedig mogelijk binnen te krijgen. Als je nog vragen hebt over je keepersspullen: Hans Snoek is elke maandagavond op de club. Bellen kan ook: 06-51511342.

ALV
Maandag 12 september wordt de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden. Secretaris Machteld Tissing, penningmeester Jaap Woudenberg en bestuurslid technische zaken senioren Kasper Schouten nemen afscheid als bestuurslid. Hun beoogde opvolgers zijn respectievelijk Hans Jager, Roel van den Berg en Simon de Hoog. Zij lopen al een enige tijd met het bestuur mee. De statuten bepalen dat tegenkandidaten zich tot tien dagen voor de ALV kunnen melden bij het secretariaat. Meer weten? Mail naar [email protected] strawberries.nl.

Regelcafé
In september worden bij meer dan 60 verenigingen spelregelcafés georganiseerd om scheidsrechters voor te bereiden op het nieuwe seizoen. In onze regio vindt het spelregelcafé op dinsdag 6 september plaats bij HC Spaarndam. Tijdens het spelregelcafé wordt aandacht besteed aan de nieuwe, maar ook aan de bestaande spelregels. Aanmelden kan via deze link. Meer weten? Mail naar [email protected].

Zaalhockey
Hoewel het seizoen nog niet eens begonnen is, moeten teams zich dit jaar al vóór 20 september aanmelden voor zaalhockey. Achter de schermen zijn wij ook al druk met de trainingen en zalen bezig. Wij hopen net als voorgaande jaren op een groot aantal aanmeldingen voor de zaalcompetitie bij senioren, maar vooral bij de jeugd. Afgelopen jaar waren er nog maar twee jeugdteams die niet aan de zaalcompetitie deelnamen. Tijdens de zaalcompetitie vinden er alleen nog trainingen in de zaal plaats, dus niet op het veld. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Verdien geld voor je team
Teams die een nieuwe sponsor binnenhalen kunnen een bonus tegemoetzien van 50 procent van de contractwaarde (in het eerste jaar). Dit geldt alleen bij overeenkomsten van 3 jaar of langer. Een voorbeeld: je haalt een bordsponsor binnen voor 3 jaar voor veld 1, dan verdien je maar liefst 400 euro voor jouw team! Deze actie is geldig tot 30 september 2016. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Verenigingsbrede sponsoring
Op het nieuwe wedstrijdshirt, dat in het seizoen 2017/2018 weer aan alle leden wordt verstrekt, is op de mouw nog ruimte voor een sponsoruiting. Een unieke kans om uw bedrijfsnaam extra onder de aandacht te brengen, want ongeveer 900 Strawberries-leden dragen bij uit- en thuiswedstrijden het shirt met uw logo erop. Meer weten? [email protected] .