webshop slider KHC S 28122020.png zonsondergang slider.png banner-20200911-01.png Doeken strawberries 1 beter.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief oktober 2016

7-10-2016 | Nieuwsbrief

Bestuursamenstelling
Met ingang de ALV op 12 september bestaat het bestuur van Strawberries uit Marco van Muiswinkel (voorzitter & bar), Hans Jager (secretaris), Roel van den Berg (penningmeester & vice-voorzitter), Wouter Rempt (evenementen), Anneke van den Berg (jeugd), Simon de Hoog (senioren & arbitrage) en John de Jong (accommodatie & beheer). De bestuursleden hebben allemaal één of meerdere commissies onder zich. Hiermee voeren zij periodiek overleg. Het bestuur is per e-mail bereikbaar via [email protected] .

Contributie-inning
Alle leden ontvangen medio oktober per mail een betalingsverzoek van Club Collect voor het jaarbedrag 2016-2017. ClubCollect biedt de mogelijkheid om de contributie gespreid te betalen. Dit kan worden geregeld via de persoonlijke ClubCollect-betaalpagina. Een maand later, medio november, doet ClubCollect een betalingsverzoek voor de zaalhockeycontributie. Gespreide betaling van de zaalhockeycontributie is niet mogelijk. Klik 
hier voor de contributiebedragen voor het seizoen 2016-2017. Meer weten? Mail naar [email protected] strawberries.nl.


KG1 gereinigd
De komende weken wordt het hoofdveld, KG1, grondig gereinigd. We kampen met ernstige algvorming en hierdoor zijn veel gladde plekken ontstaan. Het lukt ons niet om de alg zelf afdoende te bestrijden en hebben daarom opdracht verstrekt aan de firma Alg Control om een grondige schoonmaakbeurt uit te voeren. In de herfstvakantie wordt het veld behandeld met anti-alg en in de aansluitende week wordt het veld gereinigd. De werkzaamheden vinden overdag plaats en de trainingen kunnen gewoon doorgaan. Meer weten? Mail naar [email protected].

Grote Club Actie
De Grote Club Actie is weer van start gegaan. Alle DEF-jeugdleden hebben de boekjes ontvangen van hun coaches of begeleiders. Strawberries ontvangt € 2,40 per verkocht lot. Zelf kunnen de kinderen ook weer leuke prijzen winnen en als ze meer dan 20 loten verkocht hebben krijgen ze een gratis pretparkkaartje! Klik hier voor meer informatie of mail naar [email protected].

Nieuwe scheidsrechters
Vrijdag 30 september hebben maar liefst 31 kandidaten het scheidsrechtersexamen met succes afgerond. Het slagingspercentage lag daarmee op 94 procent. Twee kandidaten legden het examen foutloos af. Strawberries heeft er in één klap 28 nieuwe scheidsrechters bij, HC Spaarndam drie. Wij bedanken onze scheidsrechterscommissie voor hun (vrijwillige) inzet en wensen alle fluitisten veel succes op het veld of in de zaal! Meer weten? Mail naar[email protected].

Fysiotherapeutisch spreekuur
Hopelijk is iedereen het seizoen fit en zonder klachten begonnen! Mocht dit niet zo zijn, of heb je de eerste blessure al te pakken?!? Kom dan op maandagavond tussen 19.30 en 20.30 uur naar het fysiotherapeutisch spreekuur. Laat je informeren/adviseren door onze fysiotherapeut Wouter Rempt, geheel gratis en vrijblijvend. Meer weten? Mail naar [email protected].

Sponsoring
De sponsorcommissie heeft de eerste sponsormeeting dit seizoen op donderdag de 27ste oktober op de kalender gezet. Alle sponsors zijn natuurlijk uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Tevens zullen er weer enkele handtekeningen worden gezet onder hagelnieuwe sponsorcontracten.
De eerste bijeenkomst voor onze prachtige groep sponsoren heeft altijd een thema. Deze keer wordt dit bepaald door enkele trouwe sponsors zelf! De bedrijven WordEmp en Witteveen zullen het eerste gedeelte van de avond verzorgen. Eerstgenoemde heeft een vestiging in Velsen-Zuid, maar ook in India! Wat ze doen? Dat boeiende verhaal wordt de 27ste verteld, maar op hun website www.worldemp.com krijg je al een uitstekende indruk. En ook met Witteveen blijven we druk in het arbeidsproces. Ook dit bedrijf wil graag een keer aan ons allemaal vertellen waar zij zich de hele week hard voor maken. Witteveen is bij velen van ons bekend met zijn vestiging in de Velserbroek. Maar ook hier kan een sneak preview op de site www.witteveen.com natuurlijk geen kwaad om wat voorkennis te vergaren! Bent u als ondernemer geïnteresseerd in het verhaal van deze twee bedrijven dan bent u natuurlijk ook van harte welkom op 27 oktober in ons clubhuis om 20.00 uur.
Vrijdag 30 september waren de rollen omgedraaid. Kees van der Vlugt van onder andere van der Vlugt kozijnen in de Velserbroek had de sponsorcommissie uitgenodigd om een rondleiding in de fabriek van GevelNed in Zwaag te krijgen (zie bijlage). In deze fabriek worden kunststofkozijnen gefabriceerd op wat haast wel de meest geautomatiseerde werkwijze moet zijn die je voor mogelijk houdt. Met groot enthousiasme en trots leidde Kees de heren Loet Neve (klant van het eerste uur), Jeroen Bom en Frank Donker rond. Namens het bestuur was Marco van Muiswinkel meegekomen naar Zwaag. Van der Vlugt bestaat dit jaar 60 jaar. En gezien de enorme innovatieve aanpak in Zwaag zullen er ongetwijfeld nog minstens 60 volgen. Het was een zeer boeiende middag en het was een waar genoegen een trouwe sponsor een keer in het wild aan de slag te zien!

Verenigingsbrede sponsoring
Op het nieuwe wedstrijdshirt, dat in het seizoen 2017/2018 weer aan alle leden wordt verstrekt, is op de mouw nog ruimte voor een sponsoruiting. Een unieke kans om uw bedrijfsnaam extra onder de aandacht te brengen, want ongeveer 900 Strawberries-leden dragen bij uit- en thuiswedstrijden het shirt met uw logo erop. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Tanken en schenken
Tankstation Peut Koks aan de Minister van Houtenlaan draagt 1 cent per getankte liter af aan een goed doel of lokale vereniging, waaronder Strawberries. Klanten bepalen bij het afrekenen zelf naar welke club hun 'sponsorbijdrage' gaat. Wil je voordelig brandstof tanken én de club aan extra inkomsten helpen? Tank dan bij Peut Koks!