zomerhockey slider.png zonsondergang slider.png Doeken strawberries 1 beter.png banner-20200911-01.png webshop slider KHC S 28122020.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief november 2016

14-11-2016 | Nieuwsbrief
Zaalhockey
Terwijl de herfstcompetitie de ontknoping nadert gaat het zaalseizoen alweer bijna van start. Het trainingsschema wordt 16 november bekend. De trainingen starten de week van 21 november. Dit jaar gaan 5 senioren- en 26 junioren teams de zaal in. De eerste wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 3 december. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Contributie zaalhockey
Eind november wordt de zaalhockeycontributie automatisch in één keer geïnd door NLCollect; betaling in termijnen van de zaalhockeycontributie is niet mogelijk. De hoogte van de contributie is - evenals vorig jaar - vastgesteld op € 70 per lid. Meer weten? Mail naar [email protected] strawberries.nl.

Briefing zaalhockeyregels
Begin december organiseert de bond weer een aantal avonden waar clubscheidsrechters worden bijgepraat over de nieuwe en bestaande zaalhockeyregels. In onze regio vinden de bijeenkomsten plaats bij Alliance (21 november), Rood-Wit (23 november) en Uitgeest (1 december). De briefing begint overal om 20.00 uur. Aanmelden kan via [email protected].

Jongste Jeugd
Monique en Ralf Benda hebben sinds kort de mailbox [email protected] nl overgenomen van Iefke Kuperus. Zij doen hun best de binnenkomende vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Alle Jongste Jeugdteams zijn zoals gebruikelijk opgegeven voor de Midwintercompetitie. Vragen hierover gesteld worden aan [email protected] (of teruglezen in het boekje Help, mijn kind op hockey). De nieuwe teams spelen sinds de herfstcompetitie wedstrijden. De teams die krap in hun spelers zitten (J6 E3 en Mixed8 E1) hebben de volle aandacht van de commissie. Meer weten? Mail naar [email protected] nl.

Sponsoring
Op donderdag 27 oktober werd een sponsorbijeenkomst gehouden waarvoor een ruime meerderheid van onze sponsors zich had aangemeld. Het was een interessante avond met een presentatie van Office Projects (onderdeel van de Witteveen Groep) en WorldEmp. Het thema was de toekomst van werken. Daarna werd nieuwe of vernieuwde sponsorcontracten getekend met Domino’s Pizza IJmuiden, Bison Bowling en Werk & IK. Klik hier voor het volledige sponsoroverzicht. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Nieuwe actie Peut
Naast Tanken & Schenken heeft Peut sinds kort nóg een actie die de club geld kan opleveren. Voor elke klant die via het tankstation aan de Minister van Houtenlaan een (grofvuil)container huurt bij de Gebr. Scholten (in 2012 nog sponsor van de sloopwerkzaamheden van ons oude clubhuis) doneert Peut 10 euro aan een vereniging of goed doel naar keuze. Meer weten? Mail naar [email protected] .