zonsondergang slider.png webshop slider KHC S 28122020.png Doeken strawberries 1 beter.png banner-20200911-01.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief december 2016

19-12-2016 | Nieuwsbrief
Nog een paar trainingen en wedstrijden in de zaal en dan zit het hockeyjaar 2016 erop. De hockeystick kan even in hoek, al is het niet voor lang. De zaalcompetitie gaat op zaterdag 7 januari weer van start, terwijl de midwintercompetitie in het weekend van 14 en 15 januari begint. Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een sportief 2017! In het nieuwe jaar ben je van harte welkom op de NIEUWJAARSRECEPTIE op zondag 8 januari om 16.00 uur in het clubhuis. Graag tot dan!

Midwinter
Tussen nieuwjaar en de voorjaarsvakantie gaan de E- en F-teams gewoon door met wedstrijdjes op zaterdag. Zo houden ze hun ritme en vaardigheid vast. In de midwinter zijn er geen trainingen. Wedstrijden beginnen meestal pas om 10.00 uur. Soms vriest het en worden de wedstrijden afgelast. Houd de websites en facebookpagina van de club waar het team speelt in de gaten. Thermo-ondergoed en handschoentjes zijn aan te bevelen, net als dubbele sokken voor de ouders. Meisjes B4 en Heren 4 spelen ook midwinterhockey. Meer weten? Mail naar [email protected].

Herfstkampioenen
De afgelopen weken zijn meerdere Strawberries-teams ‘herbstmeister’ geworden, oftewel herfstkampioen! Vooral in de meisjeslijn viel er wat te vieren: Meisjes D1, Meisjes D2, Meisjes D3, Meisjes C3 en Meisjes B4 konden allemaal feestvieren. Ook Dames 1, Dames 2, Dames Jong 1 (Dames 6) en Heren 4 eindigden bovenaan. Gefeliciteerd allemaal!

Grote Clubactie
De Grote Clubactie is weer afgelopen. Onze leden hebben bijna 2.100 euro opgehaald, wat gebruikt zal worden voor spelmateriaal voor de jeugd. De trekking van de clubactie is ondertussen geweest. Om te zien of je gewonnen hebt kun het lotnummer checken dat op je rekeningafschrift staat. De uitslag vind je hier. Meer weten? Mail naar [email protected].

Pubquiz
Heren 1 organiseert op vrijdag 6 januari een pubquiz om het trainingskamp in Spanje mee te bekostigen. Stel jij ook een team samen? Aanmelden kan via het Facebook-evenement of door een mail te sturen naar [email protected]. Deelname kost 10 euro per persoon.

Geslaagd!
Eind november zijn maar liefst 17 ouders van jeugdleden geslaagd voor het scheidsrechtersexamen. Dit is geweldig nieuws, aangezien de club dringend behoefte heeft aan meer fluitisten. Daarnaast slaagden er die avond ook nog twee spelende leden. Wij bedanken de scheidsrechterscommissie voor hun inzet en wensen alle aspirant-scheidsrechters veel succes op het veld of in de zaal! Meer weten? Mail naar [email protected].

Dubbele punten bij Peut
Goed nieuws! Bij onze sponsor Peut Koks spaar je de hele maand december twee keer zoveel punten voor Strawberries. In plaats van 1 cent gaat er tot het einde van deze maand 2 cent per getankte liter brandstof naar de club. Help jij Strawberries aan extra sponsorinkomsten? Peut is gevestigd naast onze velden, op de Minister van Houtenlaan.