banner-20200911-01.png Doeken strawberries 1 beter.png zonsondergang slider.png webshop slider KHC S 28122020.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief februari 2017

24-2-2017 | Nieuwsbrief
Volgende week gaat de veldcompetitie weer van start, maar voor het zover is blikken we eerst terug op de succesvol verlopen zaalcompetitie. Meest opvallende wapenfeit is de promotie van Dames 2/3 naar de Topklasse. In een spannende play-offwedstrijd werd met 2-6 gewonnen van Amsterdam 2 - een ongekende prestatie! Er vielen ook nog zeven kampioenen te noteren: Dames 5, Dames 6 (Jong Dames 1), MA2, MC1, MD2, JB2 en JB1. Graag maken wij van de gelegenheid gebruik om iedereen te feliciteren en alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet (ook die van de midwintercompetitie).

Hulp gevraagd
Strawberries is de grootste sportvereniging in Velsen en heeft ruim 6oo jeugdleden. Je begrijpt dat we een heleboel zaken moeten regelen voor al deze jeugdleden. Daarom vragen wij jouw dringende hulp. Wij zoeken trainers, ouders voor commissies en ouders die een wervingsactie voor nieuwe jongensleden willen starten (draaiboek is beschikbaar en begeleiding ook). Vind je het leuk om te helpen organiseren of heb je wellicht vanuit je werk ervaring met het een of ander en wil je ook graag dat jouw zoon in een compleet team kan hockeyen? Of heb je ervaring met training geven, al is het maar voor 1 tot 1,5 uur per week? Meld je dan aan via [email protected].

Sponsoring
Sponsoring is een belangrijke inkomstenbron voor Strawberries. Dankzij onze sponsors zijn wij in staat om extra materialen aan te schaffen en activiteiten te organiseren voor alle ledengroepen. Ook hebben wij sponsors die ons in natura sponsoren. Zij stellen dan bijvoorbeeld middelen kosteloos ter beschikking of zij leveren diensten tegen inkoopprijs. Al deze sponsors vindt u op de website, het sponsorbord in het clubhuis en uiteraard op de borden langs de velden. Indien u privé iets nodig heeft, denk dan aan onze sponsors! We zijn er zeker van dat zij iets voor u kunnen betekenen. U blij, de sponsor blij en natuurlijk: Strawberries blij!

Familietoernooi?
Dit jaar weer een Familietoernooi? Ilja van Hoeve is bereid om zich hierin vast te bijten, maar ze kan dit niet alleen. Wie heeft er zin en tijd om haar te helpen bij de organisatie van het gezellige toernooi voor jong en oud dat mogelijk wordt gecombineerd met de Strawberries BBQ? Aanmelden kan via [email protected].

EHBS
Vrijdag 17 maart om 20.00 uur is het weer tijd voor de cursus Eerste Hulp Bij Sportongevallen (EHBS). De medische commissie gaat in op verschillende onderwerpen op het gebied van blessures, klachten en verwondingen. Hoe bijvoorbeeld om te gaan met hoofdletsel, bewusteloosheid of een kneuzing/breuk? De training wordt gegeven door Rob Kemperman (huisarts) en Wouter Rempt (fysiotherapeut). Ook ouders zijn welkom zich aan te melden! Aanmelden kan via [email protected]. Deze bijeenkomst is verplicht voor alle trainers.

Jongste Jeugd
Strawberries heeft twee tweedejaars Benjaminsteams die tijdens de lentecompetitie meedoen aan de zogenaamde F-stage. Zij spelen wedstrijdjes tegen andere clubs om alvast te wennen. Heel veel plezier!