Doeken strawberries 1 beter.png zonsondergang slider.png webshop slider KHC S 28122020.png banner-20200911-01.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief april 2017

1-4-2017 | Nieuwsbrief
Nog een week en dan ligt de competitie bijna een maand stil. Dit komt onder meer door Pasen en de Meivakantie. Na volgend weekend worden er pas weer wedstrijden gespeeld op 6 en 7 mei. Voor veel seniorenleden geldt dat zij de hockeyluwe periode vullen met het Paastoernooi. Op 14, 15 en 16 april komen ruim 350 hockeyers uit binnen- en buitenland samen voor het gezelligste toernooi van ons land. Het is alweer de 35stekeer dat Strawberries dit evenement organiseert. Een jubileum dus! Wij wensen alle deelnemers veel plezier en bedanken de paascommissie bij voorbaat voor hun (vrijwillige) inzet!

Reanimatie/AED-training
De jaarlijkse reanimatie/AED-training vindt plaats op woensdag 31 mei van 19.00 tot 22.30 uur. Het gaat om een herhaling voor eerder getrainde leden van de club. Ook andere belangstellende trainers en coaches mogen zich natuurlijk aanmelden bij de medische commissie. Er is ruimte voor maximaal 16 deelnemers. Op basis van regelmatige aanwezigheid en spreiding hiervan op de club wordt indien nodig een selectie gemaakt. Meer weten? Mail naar [email protected].

Fish & Sticks
Op zondag 21 mei wordt de thuiswedstrijd van Heren 1 gecombineerd met de sponsorbijeenkomst ‘Fish & Sticks’. Alle sponsors ontvangen hiervoor binnenkort een uitnodiging. Net als twee jaar geleden heeft de sponsorcommissie een aantal Strawberries-vrienden uit IJmuiden bereid gevonden om vis te bakken op het terras. De vis - kibbeling dit keer - kan door iedereen tegen een zacht prijsje worden geproefd. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Nieuw: Sponsorportret
Dudink & Starink Advocaten is een bedrijf dat met recht een trotse sponsor van Strawberries genoemd kan worden. In het bijzonder als hoofdsponsor van Heren 1. Peter Starink legt uit dat het sponsorschap van zijn kantoor en Heren 1 een prima ‘match’ is. ,,Jong, dynamisch en creatief. Daar wil ons kantoor zich graag mee identificeren.” Een aantal van die genoemde kenmerken en karakteristieken van zijn kantoor ziet Starink naar eigen zeggen terug in Heren 1. Klik hier om verder te lezen. Ook in deze rubriek? Mail dan naar [email protected] .

Familie & Vriendentoernooi
Het Strawberries Familie- & Vriendentoernooi is terug van weggeweest! Dit jaar vindt het gezellige hockeyfeest voor jong en oud plaats op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag). Stel je eigen team samen, verzin leuke outfits en geniet van een mooie dag! Hockeyervaring is niet nodig, een dosis gezelligheid en sportiviteit wel. Klik hier voor meer info of meld je direct aan via [email protected] strawberries.nl.

Nieuwe scheidsrechters
Strawberries heeft er weer 15 nieuwe scheidsrechters bij! Na een cursus van drie avonden slaagden zij vrijdagavond voor het scheidsrechtersexamen. Eerder dit jaar slaagden Petra Twisk, Roel de Weijert, Hans Jager en Ronald Cornelisse al voor hun CS+-scheidsrechtersopleiding. Onderdeel van de spelregelweek was de masterclass die woensdagavond aan onze ‘topfluiters’ werd gegeven door internationaal scheidsrechter Coen van Bunge. Hij is ook vandaag op de club aanwezig. Meer weten? Mail naar [email protected].

United For Dennis
Al ruim tweeënhalf jaar ligt Dennis ’t Hart, vader van Liz uit MF3, vrijwel de hele dag op bed met ondraaglijke hoofdpijn, wat normaal functioneren onmogelijk maakt. Hij kan alleen nog in de Verenigde Staten geholpen worden. Om het benodigde bedrag op te halen, hebben zijn vrienden de stichting United For Dennis opgezet. Uiteraard steunt Strawberries deze actie van harte. Kijk opwww.unitedfordennis.nlof lees de bijgevoegde flyer.

Kraaien contactloos
Met ingang van dit voorjaar is het bij MHC De Kraaien alleen nog mogelijk om met pin of contactloos te betalen. Voor jeugd onder 14 jaar wordt vooralsnog een uitzondering gemaakt. Een groot aantal clubs, waaronder Strawberries, gingen Kraaien in de afgelopen periode voor.

Zomerhockey
Het klinkt nog ver weg, maar we kunnen nu alvast verklappen dat het hockeyseizoen na de competitie niet stopt! Na het grote succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer Zomerhockey. Van 10 juni tot en met 26 augustus is iedereen vanaf 7 jaar van harte welkom om te komen trainen. Klik hier om verder te lezen.

Hockeykampen.nl

Hockeykampen.nl komt weer naar Strawberries! Van 24 t/m 26 juli kun je meedoen aan een tof kamp vol uitdaging en plezier. Het kamp belooft geweldig te worden met naast plezier ook veel leren, een gave clinic, oranje en een nieuw thema: 'Hockey Hocus Pocus'! Zie ook www.hockeykampen.nl.

Opzeggen voor 1 mei
Opzeggen van het lidmaatschap kan tot 1 mei van het lopende seizoen door een mail te sturen naar [email protected]. Als je later dan 1 mei, maar vóór 1 juli opzegt, dan brengen wij administratiekosten in rekening. Leden die na 1 juli opzeggen, zijn de volledige contributie verschuldigd. Klik hier voor meer informatie.