banner-20200911-01.png webshop slider KHC S 28122020.png Doeken strawberries 1 beter.png zomerhockey slider.png zonsondergang slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Sponsorportret: Zebra Uitzendbureau B.V.

5-5-2017 | Sponsors

De tweede sponsor die we uitlichten in deze rubriek is Zebra Uitzendbureau B.V. Het bedrijf, waarvan Henk Brandjes de directeur is, is voor veel Strawberrianen een begrip. Aardig wat leden hebben via het uitzendbureau dat gevestigd is in IJmuiden bij verscheidene bedrijven in Velsen of omgeving gewerkt.

Zebra Uitzendbureau is al jarenlang verbonden aan de club en is tegenwoordig bekend als hoofdsponsor van Dames 1. Henk Brandjes: ,,Friso Huizinga heeft mij benaderd om sponsor te worden. Inmiddels is hij door de vele contacten voor Strawberries een vriend van mij geworden.”

Al ruim 20 jaar staat het uitzendbureau klaar om voor gemotiveerde mensen een passende baan te vinden. Het bedrijf is al zo lang succesvol omdat het veel aandacht geeft aan de werkzoekende. Brandjes legt de werkwijze uit: ,,Wij werken op basis van wederzijds respect en luisteren naar onze uitzendkrachten. Naar wat zij ons te vertellen hebben.” Op basis van het gesprek en de opleiding en werkervaring van de uitzendkracht wordt er gekeken naar een passende baan.

Dat het bedrijf sponsor is geworden van Strawberries is volgens Henk niet zo verwonderlijk. ,,Het valt mij op dat vrijwel alle mensen vriendelijk zijn op de hockeyclub. Iedereen zegt bijvoorbeeld dankjewel. En dat is tegenwoordig heel bijzonder.”

Mocht u een enthousiaste Henk Brandjes bij wedstrijden van ‘zijn’ Dames 1 langs de kant zien staan, dan is dit niet alleen vanwege het hockeyspel. ,,Door te vertellen over het sponsorschap deel ik mijn enthousiasme over de verbondenheid tussen mijn bedrijf en Strawberries.”