banner-20200911-01.png webshop slider KHC S 28122020.png Doeken strawberries 1 beter.png zonsondergang slider.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief mei 2017

5-5-2017 | Nieuwsbrief
Nog een paar weken en dan zit het seizoen er alweer op. De strijd om de prijzen barst vanaf komend weekend dan ook in alle hevigheid los en dat levert zonder twijfel spannende wedstrijden op. Uiteraard staan er ook weer een aantal leuke activiteiten op het programma. Na het uitstekend verlopen Paastoernooi vindt op zondag 21 mei het Fish & Chips Event plaats, op donderdag 25 mei het Familie & Vriendentoernooi en op zaterdag 10 juni de Jongste Jeugddag én Strawberries BBQ.

Fish & Sticks
Op zondag 21 mei wordt de thuiswedstrijd van Heren 1 gecombineerd met ‘Fish & Sticks’. Net als twee jaar geleden heeft de sponsorcommissie een aantal Strawberries-vrienden uit IJmuiden bereid gevonden om vis te bakken op het terras. Dit keer is gekozen voor kibbeling, die door iedereen tegen een vriendenprijsje kan worden geproefd. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Familie & Vriendentoernooi
Het Strawberries Familie & Vriendentoernooi is terug van weggeweest! Dit jaar vindt het gezellige hockeyfeest voor jong en oud plaats op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag). Stel je eigen team samen, verzin leuke outfits en geniet van een mooie dag! Hockeyervaring is niet nodig, een dosis gezelligheid en sportiviteit wel. Klik hier voor meer info of meld je direct aan via [email protected] strawberries.nl.

Wisselingen technische staf
Bij Heren 1 neemt Willem Sanders het stokje volgend seizoen over van Axel Wessels, die het team de afgelopen drie jaar naar de 2e klasse leidde en daarin nog volop in de race is voor promotie naar de 1e klasse. Axel gaat aan de slag als trainer/coach bij Dames 1, dat op kampioenskoers ligt in de 3e klasse. De huidige coach van Dames 1, Wilmer van Dijk, blijft als trainer bij het team betrokken. Hij wordt tevens technisch manager en trainingscoördinator van de club. Klik hier om verder te lezen.

Jongste Jeugd Commissie 
Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat een aantal leden bereid is het Jongste Jeugd-stokje van Iefke Kuperus over te nemen. Per 1 april 2017 is de Jongste Jeugd Commissie een feit geworden en zijn zij meteen aan de gang gegaan. Tot het einde van het seizoen zal Iefke, voor zover nodig, de commissie op de achtergrond ondersteunen. Klik hier om verder te lezen.

Strawberries BBQ
Zaterdag 10 juni staan de mannen van de BBQ commissie weer klaar om iedereen een gezellige middag en avond te bezorgen. De jaarlijkse BBQ is een mooie gelegenheid om het seizoen met je team af te sluiten! Later dit weekend wordt de ledenmail met de aanmeldlink verstuurd. Meer weten? Mail naar [email protected].

Vrijwilligersborrel
De jaarlijkse vrijwilligersborrel staat gepland op vrijdag 16 juni van 17.00 tot 20.00 uur. Iedereen die zich op welke manier dan ook heeft ingezet voor de club is van harte welkom voor een hapje en een drankje in het clubhuis! Aanmelden kan via [email protected] .

Zomerhockey
Na het grote succes van vorig jaar is er ook dit jaar weer Zomerhockey. Van 10 juni tot en met 26 augustus is iedereen vanaf 7 jaar van harte welkom om te komen trainen. Dankzij een financiële bijdrage van Pieter Delsman Makelaars uit Heemstede wordt Zomerhockey ook dit jaar weer gratis aangeboden. Klik hier om verder te lezen.

Doneer je oude stick
Heb je nog een oude hockeystick in de schuur liggen die je niet meer gebruikt? Geef deze dan aan de club! Voor Zomerhockey hebben we vooral kindersticks (vanaf 26 inch) en scheenbeschermers nodig. Je kunt je spullen inleveren in de bak direct links achter de voordeur van het clubgebouw. 

Sponsorportret
De tweede sponsor die we in deze rubriek uitlichten is Zebra Uitzendbureau B.V. Het bedrijf, waarvan Henk Brandjes de directeur is, is voor veel Strawberrianen een begrip. Aardig wat leden hebben via het uitzendbureau bij verscheidene bedrijven in Velsen of omgeving gewerkt. Zebra Uitzendbureau is al jarenlang verbonden aan de club en is tegenwoordig bekend als hoofdsponsor van Dames 1. Klik hier om verder te lezen.

Reanimatie/AED-training
De jaarlijkse reanimatie/AED-training vindt plaats op woensdag 31 mei van 19.00 tot 22.30 uur. Het gaat om een herhaling voor eerder getrainde leden van de club. Ook andere belangstellende trainers en coaches mogen zich natuurlijk aanmelden bij de medische commissie. Er is ruimte voor maximaal 16 deelnemers. Op basis van regelmatige aanwezigheid en spreiding hiervan op de club wordt indien nodig een selectie gemaakt. Meer weten? Mail naar [email protected].

Hockeykampen.nl
Hockeykampen.nl komt weer naar Strawberries! Van 24 t/m 26 juli kun je meedoen aan een tof kamp vol uitdaging en plezier. Het kamp belooft geweldig te worden met naast plezier ook veel leren, een gave clinic, oranje en een nieuw thema: 'Hockey Hocus Pocus'! Zie ook www.hockeykampen.nl.