Doeken strawberries 1 beter.png zonsondergang slider.png webshop slider KHC S 28122020.png zomerhockey slider.png banner-20200911-01.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief augustus 2017

24-8-2017 | Nieuwsbrief
Nog een paar weken en dan gaat het nieuwe hockeyseizoen van start. Vanaf volgende week staan alle teams weer op het veld om te trainen, met uitzondering van de jongste jeugd. Zij starten na de kick-off op zaterdag 2 september. Die dag spelen de andere jeugdteams allemaal een oefenwedstrijd tegen een club uit de regio. Wij wensen iedereen veel succes met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen!

Nieuw wedstrijdshirt
Dit seizoen ontvangen alle leden een nieuw wedstrijdshirt van het merk Club Colors, een leverancier waar steeds meer verenigingen hun outfit bestellen. In verband met sponsorafspraken is het verplicht om in het nieuwe shirt te spelen. Dit is vastgelegd in het huishoudelijk reglement van de vereniging. Alle spelende leden ontvangen binnenkort een mail over het ophalen van het shirt. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Hockeykledingbeurs
Zaterdag 2 september om 10.00 uur wordt de jaarlijkse hockeykledingbeurs gehouden. Voor het inleveren van kleding, sticks, schoenen kan vanaf maandag 28 augustus contact worden opgenomen met Marleen Nolte (06-50531576) of Monique Kwaak (06-29063979). Van de opbrengst gaat 30 procent naar de club en 70 procent naar de verkoper. De kleding wordt door Marleen en Monique geprijsd. Je hoeft de kleding alleen in te leveren op de Broekbergenlaan 7 of Eydenhoefflaan 3 in Santpoort-Noord. Niet verkochte kleding kan na de beurs weer worden opgehaald. Kom op tijd, want de ervaring leert dat mensen voor aanvang vaak al in de rij staan!

Inloopspreekuur fysiotherapie
Last van een blessure? Dan kun je vanaf 4 september weer iedere maandag van 19.30 tot 20.30 uur terecht op het inloopspreekuur fysiotherapie. Wouter Rempt, fysiotherapeut en keeper van Heren 1, is dan in het clubhuis aanwezig om een eerste indicatie te geven. Aanmelden is niet nodig. Als het nodig is verwijst Wouter je door naar een arts of therapeut. In het clubhuis vindt geen behandeling plaats. Wouter is bereikbaar via [email protected].

Nieuw scorebord
Dankzij ons erelid Jeroen Bom en verschillende sponsors, waaronder Van der Vlugt Select Windows, Westhof, Isoglas en Machinefabriek Wildschut, beschikt de club vanaf dit seizoen over een prachtig full led scorebord. Als alles volgens plan verloopt wordt het bord op zondag 10 september officieel in gebruik genomen. Meer weten over adverteren op het nieuwe scorebord? Mail naar [email protected] .

Algemene Ledenvergadering
Op maandag 25 september vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats in het clubhuis. De jaarstukken zijn uiterlijk zeven dagen van tevoren beschikbaar in het ledengedeelte van de website (onder documenten). Meer weten? Mail naar [email protected] .

Stormschade hersteld
Tijdens de zomerstorm op 3 augustus heeft een omgewaaide populier schade aangericht aan KG1. Hierdoor was een deel van het veld enige tijd onbespeelbaar omdat er gaten in zaten. De schade aan het veld is inmiddels hersteld. Het kapotte hekwerk wordt in oktober vervangen.

Reanimatie- en AED-training
Voor de reanimatie- en AED-training op donderdag 14 september zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via [email protected]. Leden en vrijwilligers van Strawberries kunnen gratis deelnemen aan de training.

Grote Club Actie
De Grote Club Actie start op 16 september. De verkoop van loten levert de club ieder jaar veel geld op waarmee leuke dingen voor de jeugd gedaan worden. De GCA-commissie bestaande uit Karin Mantje en Sjoerdtje Rasmussens, is nog bezig met leuke acties om teams te stimuleren om mee te doen. Nader info volgt via Facebook en de website. Meer weten? Mail naar [email protected].

Spelregelbriefings
De KNHB heeft de nieuwe spelregelbriefings gepubliceerd. Zowel scheidsrechters als spelers en coaches worden dringend verzocht deze door te lezen. Klik hier voor de briefings.