webshop slider KHC S 28122020.png Doeken strawberries 1 beter.png banner-20200911-01.png zomerhockey slider.png zonsondergang slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief oktober 2017

9-10-2017 | Nieuwsbrief
Na de algemene ledenvergadering op 25 september bestaat het bestuur van Strawberries uit Marco van Muiswinkel (voorzitter & bar), Hans Jager (secretaris), Roel van den Berg (penningmeester & vice-voorzitter), Kim Vrolijk (evenementen), Anneke van den Berg (hockeyzaken) en John de Jong (accommodatie & beheer). Wouter Rempt en Simon de Hoog zijn na respectievelijk 2 en 1 jaar gestopt als bestuurslid. Meer weten? Klik hier of mail naar [email protected] .

Bijzondere leden
Tijdens de ALV zijn vijf leden in het zonnetje gezet vanwege hun verdiensten voor de club. Iefke Kuperus, Marianne de Kooker, Saskia Bulters en Ilona van Dieden werden onderscheiden met de Strawberries Penning. Wim Bakker ontving de Co de Nobel Prijs. Klik hier voor het actuele overzicht van onze bijzondere leden.

Contributie-inning
Alle leden ontvangen medio oktober per e-mail en sms een betaalverzoek van ClubCollect voor de contributie veldhockey 2017-2018. De betaling (ineens dan wel in drie termijnen) dient te worden geregeld via de persoonlijke ClubCollect-betaalpagina. Eind november doet ClubCollect een betaalverzoek voor de zaalhockeycontributie. Gespreide betaling hiervan is niet mogelijk. Klik hier voor de contributiebedragen en een toelichting op de gewijzigde contributie-inning. Meer weten? Mail naar [email protected] strawberries.nl.

Grote Club Actie
De Grote Club Actie is weer van start gegaan. Alle DEF-jeugdleden hebben deboekjes ontvangen van hun coaches of begeleiders. Strawberries ontvangt € 2,40 per verkocht lot. Zelf kunnen de kinderen leuke prijzen winnen. Meer weten? Mail naar [email protected].

Sponsorcommissie zoekt versterking
U hoort waarschijnlijk geregeld de roep om vrijwilligers langs komen. Strawberries prijst zich gelukkig met veel mensen die zich inzetten voor onze club. Op verschillende plaatsten is echter altijd behoefte aan meer handjes. Behalve dat u zichzelf kunt aanmelden bij verschillende commissies of project groepjes, kent u misschien ook wel mensen die wij als bestuur zouden kunnen benaderen. Deze personen mag u dan natuurlijk even subtiel onder onze aandacht brengen.
Een ongekend leuke en zeer belangrijke taak ligt op Strawberries in handen van de sponsorcommissie. Deze mannen zijn altijd bezig om te kijken, af te tasten, te praten en enthousiast te vertellen over Strawberries op de meest uiteenlopende plekken. En dat allemaal met het doel sponsoren enthousiast te maken voor onze hockeyclub. Wij hebben tal van mogelijkheden om bedrijven, groot maar zeker ook klein, onder de aandacht van onze leden en bezoekers aan de Waterloolaan te brengen. We zijn natuurlijk niet de enige club die naar sponsors speurt.
De commissie zoekt één of meerdere nieuwe leden om de commissie te versterken. Is netwerken je aangeboren? Ken je veel uiteenlopende mensen, kom je op veel verschillende plekken en vooral: ben je gek op Strawberries en wil je ons helpen om het indrukwekkende aantal sponsoren de komende jaren op niveau te houden? Meld je dan aan! Gewoon even mailen naar de voorzitter of naar [email protected] . Niet twijfelen, gewoon doen!

Nog meer vrijwilligers gezocht
Het bestuur is ook nog op zoek naar vrijwilligers voor twee nieuw te vormen commissies: de ontvangstcommissie en de ledenwervingscommissie. Kandidaten kunnen zich melden via [email protected] .

Scheidsrechterscommissie
De scheidsrechterscommissie heeft vorige week een geslaagd scheidsrechterscafé georganiseerd. Hier werden de fluitisten van Strawberries in het zonnetje gezet en gaven Harry Kleuver en Maartje de Bruin namens de KNHB uitleg over de (nieuwe) spelregels. Vorige week is ook de eerste scheidsrechterscursus van dit seizoen van start gegaan. Het examen staat gepland op 20 oktober. Wij wensen alle deelnemers veel succes!

Bar op woensdagavond open
Sinds eind september is de bar van het clubhuis op woensdagavond open voor een gezellige 'week break borrel'. Elke woensdag ben je tussen 21.30 en 23.00 uur van harte welkom. We kijken tot de winterstop hoe het loopt en gaan daarna evalueren. Meer weten? Mail naar [email protected].

Tanken en schenken
Tankstation Peut Koks aan de Minister van Houtenlaan draagt 1 cent per getankte liter af aan een goed doel of lokale vereniging, waaronder Strawberries. Klanten bepalen bij het afrekenen zelf naar welke club hun 'sponsorbijdrage' gaat. Wil je voordelig brandstof tanken én de club aan extra inkomsten helpen? Tank dan bij Peut Koks!