Doeken strawberries 1 beter.png banner-20200911-01.png zonsondergang slider.png webshop slider KHC S 28122020.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief november 2017

3-11-2017 | Nieuwsbrief
De bladeren vallen van de bomen, de temperatuur gaat omlaag en de dagen worden korter. Alles wijst erop dat de winterstop zich binnen een paar weken aandient. Maar voor het zover is (en veel teams de zaal in gaan) staan er nog een paar spannende competitieronden op het veld voor de deur. Wat te denken van de kraker tussen Dames 1 en AMVJ? Zij strijden zondag a.s. om 12.45 uur op eigen veld om de koppositie in de 2e klasse. Heren 1 speelt ook thuis, om 14.45 uur tegen Alkmaar. Beide teams verdienen steun van de hele club!

Zaalhockeyschema
De zaalhockeyplanner van het district Noord-Holland is gestopt en daarom wordt het wedstrijdschema door planners uit de andere districten gemaakt. Dit houdt in dat het schema waarschijnlijk pas vlak voor de competitie bekend wordt. Pas hierna kunnen wij het definitieve trainingsschema voor de zaal, zo passend mogelijk voor elk team, indelen en publiceren. Alle partijen doen hun best de vertraging zo veel als mogelijk te beperken. De eerste zaaltrainingen zijn overigens wel gewoon ingepland. Deze beginnen volgende week. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Zaalhockeybriefing
Op 9 december start het zaalhockeyseizoen. Ter voorbereiding hierop organiseert de club op woensdag 22 november om 19.30 uur een briefing voor coaches en scheidsrechters. De zaalhockeycommissie geeft een toelichting op de competitie en de zaaldiensten. Wim Bakker praat coaches en scheidsrechters bij over nieuwe en bestaande zaalhockeyregels. De avond is bedoeld voor alle scheidsrechters, coaches en andere belangstellenden. Meer weten? Mail naar [email protected] .

Grote Club Actie
Lotenboekjes van de Grote Clubactie kunnen tot uiterlijk 16 november worden ingeleverd. Hebben jullie de meeste loten verkocht? Dan maak je kans op een etentje met je team. Jongens 8E2 was het eerst waren met twee volle boekjes! Dit team wint dan ook een gave prijs! We hebben al veel boekjes ontvangen, maar nog lang niet alle boekjes zijn weer ingevuld ingeleverd. Doe dit voor 16 november! Dan kunnen wij weer nieuwe materialen aanschaffen voor de jeugd. Meer weten? Mail naar [email protected].

Nieuwe scheidsrechters
De scheidsrechterscursus, die voor het eerst was uitgesmeerd over drie weken, heeft de club 29 nieuwe fluitisten opgeleverd. Onder de geslaagden zijn veel (jeugd)leden die de cursus verplicht moesten volgen, maar ook veel enthousiaste ouders. Wij wensen iedereen veel succes op het veld! Meer weten? Mail naar [email protected].

Sinterklaasfeest
Ondanks zijn drukke schema brengt Sinterklaas op woensdag 29 november een bezoek aan Strawberries. Dat gebeurt tijdens de trainingen van de jongste jeugd, grofweg tussen 15.00 en 18.00 uur. Sinterklaas komt niet allee; hij neemt een aantal Pieten met volle zakken pepernoten mee! Meer weten? Mail naar [email protected] nl.

Sponsorportret
De volgende sponsor die we in deze rubriek een plek geven is Reddy Keukens uit Alkmaar. De link tussen dit bedrijf en Strawberries is Harm Stikker. Het enthousiaste trimhockeylid is al jarenlang verbonden aan de club en vond het daarom vanzelfsprekend om door middel van sponsoring iets terug te doen. Onze leden kennen Reddy Keukens wellicht van de bedrijfsnaam op de hockeyballen die op de club worden gebruikt. Klik hier om verder te lezen.

Pubquiz
In navolging van Dames 1, dat in de herfstvakantie een succesvolle clinic organiseerde, is Heren 1 ook druk bezig om het teamweekend in Spanje te kunnen financieren. Geïnspireerd door het grote succes van vorig jaar organiseert het team op vrijdag 15 december opnieuw een pubquiz in het clubhuis. Wacht niet te lang met opgeven, want het aantal plaatsen is beperkt. Meer weten? Mail naar [email protected].

Contributie zaalhockey
De contributie-inning voor het zaalhockey vindt eind november plaats. Dit bedrag dient in één keer te worden betaald; er is geen mogelijkheid tot betaling in termijnen. De contributiebedragen vind je hier. Meer weten? Mail naar [email protected] strawberries.nl.

Aangepast sproeiprotocol
Het bestuur heeft vanwege de algenvervuiling op KG1 (semi-water) besloten om het sproeiprotocol aan te passen. Het is behoudens de trainingen van Heren 1 en Dames 1 niet meer toegestaan om het veld te sproeien. Voor de wedstrijden van de lijnteams wordt een nieuw sproeiprotocol opgesteld waarover de coaches en trainers nog worden geïnformeerd. Voorlopig mogen alleen de scheidsrechters de sproei-installatie bedienen. Meer weten? Mail naar [email protected].