banner-20200911-01.png zonsondergang slider.png zomerhockey slider.png Doeken strawberries 1 beter.png webshop slider KHC S 28122020.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwsbrief maart/april 2018

26-3-2018 | Nieuwsbrief
Easterberries
Nog een kleine week en dan is het Pasen. Dit jaar staat er geen driedaags toernooi op het programma, maar een Easterberries Super Saturday. Hiervoor is gekozen omdat het deelnemersaantal achter bleef bij de verwachtingen. De paascommissie zet alles op alles om er voor de deelnemers die wél komen een geweldige dag van te maken. Klik hier voor meer informatie.

Club van de Week
Tijdens Telstar-Jong PSV op vrijdag 6 april is Strawberries de Bluetrace Club van de Week! Leden kunnen extra voordelig een kaartje kopen voor de wedstrijd in het Rabobank IJmond Stadion. Per kaart gaat €1,- naar onze clubkas! Klik hier voor meer informatie. 

Trimhockeytoernooi
Op zaterdag 14 april organiseren onze trimmers een hockeytoernooi met als thema het Wilde Wilde Westen. Ruim 14 teams van verschillende clubs uit de regio en daarbuiten komen naar Driehuis om in Westernstyle de cup te winnen! Meer weten? Mail naar [email protected].

Opzeggen voor 1 mei
Opzeggen van het lidmaatschap kan tot 1 mei 2018 door een mail te sturen naar [email protected]. Als je later dan 1 mei, maar vóór 1 juli opzegt, dan brengen wij administratiekosten in rekening. Leden die na 1 juli opzeggen, zijn de volledige contributie verschuldigd. Klik hier voor meer informatie.

Diefstal uit auto
Vorige week is er een tas van een van onze leden gestolen uit een auto op het de parkeerplaats bij het clubhuis. Er zijn geen inbraaksporen, dus de dieven hebben het signaal van de sleutel gekopieerd om de auto te ontgrendelen. De tas is zonder portemonnee teruggevonden in het bos. Het bestuur vraagt iedereen goed op te letten en verdachte zaken direct te melden bij de politie.

Hockeykampen.nl
Van 23 tot en met 25 juli organiseert Hockeykampen.nl weer een gaaf hockeykamp op onze club. Samen met jou gaan wij een groot feest neerzetten met hockeytips en tricks, een nieuw thema (nog even geheim), de tofste begeleiding en als klapper een clinic van een topspeler! Tot 1 april 2018 kun je je met korting aanmelden. Klik hier voor meer informatie.

Zomerhockey
Na het grote succes van afgelopen jaren gaan we ook dit jaar weer in de zomermaanden hockeyen! Leden en niet-leden zijn van harte welkom om in de zomermaanden bij Strawberries te komen trainen. Nieuw dit jaar: ook de Funky’s en Benjamins en vriendjes kunnen komen trainen! Hockeyervaring is niet belangrijk; gezellig met z’n allen hockeyen staat voorop. Houd de website en de LISA-app in de gaten wanneer Zomerhockey weer gaat beginnen. Dankzij de financiële bijdrage van Pieter Delsman Makelaars uit Heemstede wordt Zomerhockey ook dit jaar weer gratis aangeboden. Meer weten? Mail naar [email protected] nl

Jongste Jeugddag
Ook dit jaar sluiten we het hockeyseizoen voor de jongste jeugd af met de Jongste Jeugddag. Dit toernooi vindt plaats op zaterdag 23 juni van 9.00 tot 14.00 uur. De teams spelen wedstrijden tegen andere clubs. Tussen de wedstrijdjes door worden leuke activiteiten georganiseerd. Deze dag wordt landelijk georganiseerd door de KNHB en wordt gespeeld bij een vereniging in de regio. Op welke locatie welk team speelt wordt later bekend gemaakt. Elk jaar is dit een geweldige afsluiting van het hockeyseizoen! Voor de organisatie van deze dag draagt onze club financieel bij.

Vrijwilligers gezocht
De sponsorcommissie zoekt nieuwe leden. Deze commissie houdt zich bezig met het werven van sponsors en het organiseren van sponsoractiviteiten. Klik hier voor meer informatie.