Hockey (45 of 175).jpg lustrum11.jpg strawberries3.jpg
Mijn Team
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Hockeykampen KHC-Strawberries

15-3-2019 | Evenementen

Kom in de zomer hockeyen op KHC Strawberries!

In de zomervakantie (15 t/m 17 juli) komt Hockeykampen.nl weer naar KHC Strawberries voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema´s die gedurende de week voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje!!

Daarnaast komt er een topspeler een clinic geven! Deze zal jou de special tips en tricks geven om nog beter te worden. Ook dit jaar weer krijg je een gratis Hockeykampen.nl-sportshirt van The Indian Maharadja.

Wil je met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen? Wel zo gezellig natuurlijk! Dat is geen probleem. Bij de aanmelding kan je opgeven met wie jij in het groepje wil en dan gaan wij dat voor jou regelen.

Meer informatie of aanmelden? Bekijk www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-strawberries/.

 

Prijs tot 1 april: €179

Prijs vanaf 1 april: €189

 

Liever een kamp met overnachting of een echt hockeyavontuur?

Naast de Hockeykampen organiseert Hockeykampen.nl ook diverse specials; zo is het Barcelona Hockeykamper van 2 t/m 10 augustus. Het Hockey & Beachkamp op HBS Bloemendaalvan 12 t/m 15 augustus en op HC Walcherenvan 8 t/m 11 juli. Meer informatie over deze kampen is te vinden op de website.

Wil jij niets missen?

Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook en Instagram. Blijf daarnaast van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenissen tijdens de kampen via www.facebook.com/Hockeykampen.nlen www.instagram.com/hockeykampen_nl.
Gerelateerd nieuws