Hockey (45 of 175).jpg lustrum11.jpg strawberries3.jpg
Mijn Team
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Wedstrijdsecretaris gezocht!

10-5-2019 | Bestuur


Met spoed gezocht WEDSTRIJDSECRETARIS!


Onze huidige wedstrijdsecretaris, Ilona van Diede, heeft na 7 jaar aangegeven aan het einde van dit seizoen deze vrijwilligersfunctie te willen neerleggen. We zijn haar ontzettend dankbaar voor alle jaren dat ze het fantastisch voor ons heeft geregeld!

Daarom zijn we nu met spoed op zoek naar iemand die de functie van haar kan overnemen. Het is naast de bestuursfuncties een van de belangrijkste functies binnen een hockeyvereniging.

Vind je het leuk om als een echte spin in het web te functioneren en ben je een kei in het organiseren en plannen van dingen dan is dit een leuke vrijwilligersfunctie.

De wedstrijdsecretaris draagt zorg voor het samenstellen van het wedstrijdschema van de thuiswedstrijden. Voert hiertoe desgewenst overleg met tegenstanders en het districtskantoor. Ook als thuiswedstrijden geannuleerd worden zal de wedstrijdsecretaris contact opnemen met de tegenstander. Ook voor de uitwedstrijden is de wedstrijdsecretaris de contactpersoon voor de verschillende clubs. Ook voor mails rondom ontbrekende uitslagen of tuchtzaken is de wedstrijdsecretaris meestal de persoon waar de mails als eerste binnenkomen. Tenslotte zal de wedstrijdsecretaris zo mogelijk 2x per jaar aanwezig zijn bij de vergadering van het District.

Per week zal je gemiddeld 1-2 uur met deze werkzaamheden bezig zijn die dan vooral bestaan uit het dagelijks bijhouden van de mails. Daarnaast zijn er de piekmomenten wanneer de speelschema’s van de teams bekend worden. Dit is dus vlak voor de start van het seizoen, rond de herfstvakantie en rond de voorjaarsvakantie.

Organisatorisch val je direct onder de secretaris van het bestuur, maar ook met het bestuurslid verantwoordelijk voor hockey heb je veel van doen.

Interesse? Maak het ons kenbaar via [email protected]