lustrum11.jpg Hockey (45 of 175).jpg strawberries3.jpg
Mijn Team
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Goed voornemen? Hockeyen bij de trimmers!!

11-1-2020 | Hockey
De trimhockeyers van Strawberries zijn altijd op zoek naar nieuwe spelers!

Heb je een kind dat hockeyt en wil je zelf ook kennismaken met de sport of de spelregels beter leren kennen? Heb je vroeger gehockeyd en wil je de sport weer oppakken? Kun je niet meedoen met een hele hockeycompetitie, maar wil je wel trainen? En vind je sport in combinatie met gezelligheid belangrijk? Dan is trimhockey bij Strawberries zeker wat voor jou!

Trimhockey is hockey zonder competitie. Sportief en gezellig met elkaar hockeyen – dames en heren gemengd - staat voorop. Iedereen kan meedoen, ongeacht ervaring en conditie.
Het is geen verplichting om elke week te komen, maar betrokkenheid is natuurlijk wel fijn. Want hockey is en blijft een echte teamsport. Ook na de training, want dan praten we met een drankje nog even gezellig na in het clubhuis. Inmiddels bestaat de groep uit ongeveer 50 enthousiaste spelers, in leeftijd variërend van 30 tot 65 jaar.

Op maandagavond trainen we van 20.30 tot 22.00 uur in twee groepen (beginners en gevorderden) onder begeleiding van enthousiaste trainers.
Na een korte warming-up volgen de technische oefeningen en we sluiten altijd af met een onderling partijtje. Ook dan besteedt de trainer aandacht aan techniek en positiespel. Naast de onderlinge partijtjes kun je ook meedoen aan wedstrijden tegen andere lokale hockeyclubs; geen competitie, maar wel het gevoel dat het ergens om gaat.

Iedereen is welkom. Kom vrijblijvend een keer meedoen. Je kunt de eerste keer een stick van de club lenen.

Voor aanmeldingen en vragen kun je contact opnemen via de mail: [email protected].com of telefonisch met Lenneke (06-55877992) of Angela (06-22913204).