webshop slider KHC S 28122020.png Doeken strawberries 1 beter.png zonsondergang slider.png banner-20200911-01.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Corona update - Velden Strawberries niet meer betreden

23-3-2020 | Bestuur

Sinds zondag 15 maart jl. staat onze hockeyclub helemaal stil. Op die dag besloot de regering onder andere dat alle sportverenigingen en sportcomplexen geheel moesten sluiten tot en met 6 april a.s.. Dat hebben wij uiteraard gedaan. We merkten wel dat nogal wat (jeugd)leden toch een balletje gingen slaan, natuurlijk mede door het mooie weer van afgelopen week. Het hek was op slot, toegang werd verkregen via de voetbalvelden of door over het hek te klimmen.

Wij hebben op onze website en via Facebook aangegeven dat wij dat begrepen. We vroegen daarbij echter wel om het gezond verstand te gebruiken.

Vanwege de extra maatregelen die het kabinet afgelopen maandag heeft genomen, vragen wij onze leden dringend om onze velden tot nader order helemaal niet meer te betreden.

Het is bittere noodzaak om het coronavirus niet verder te verspreiden en de maatregelen te respecteren. De ernst van de huidige situatie kan echt niet onderschat worden.

Wij hopen dat het virus geremd en beheerst kan worden en dat degenen die getroffen zijn goed zullen herstellen. En wij hopen iedereen weer snel terug te kunnen zien op de vereniging in goede gezondheid. Wij zullen jullie informeren als wij weer kunnen openen.

Het Bestuur