strawberries3.jpg lustrum11.jpg Hockey (45 of 175).jpg
Mijn Team
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Vanaf 29 april weer trainen voor Jeugd en Jongste Jeugd

28-4-2020 | Bestuur

´╗┐Vanaf morgen mogen we eindelijk weer het veld op! We zijn druk bezig om ervoor te zorgen dat onze spelers tot en met 12 jaar (Jongste Jeugd & D) en de jeugd tot en met 18 jaar (ABC) weer conform de diverse protocollen van onder andere het RIVM en de KNHB (zie bijlage!) het veld op kunnen. De protocollen zullen voor elke training ter verduidelijking doorgenomen worden met de spelers zodat er niks mis kan gaan. Iedereen is natuurlijk ontzettend blij dat we weer mogen hockeyen, maar zoals genoemd is het belangrijk dat we met z'n allen de richtlijnen volgen om voldoende veiligheid te waarborgen om de trainingen weer te mogen starten.

Dat doen we met de volgende uitgangspunten de komende periode:

- De club is alleen toegankelijk voor jeugdleden van KHC Strawberries die op dat moment training hebben. Voor alle andere leden en ouders geldt dat het niet toegestaan is om de club/de velden te betreden.

- Het clubhuis is gesloten. Ga daarom (alsjeblieft!) thuis naar het toilet.

- Kom zoveel mogelijk met de fiets of lopend en niet met de auto.

- Er zijn verschillende routes uitgestippeld om ervoor te zorgen dat teams elkaar zo min mogelijk treffen. Volg deze routes alsjeblieft en negeer ze niet!

- Mocht je training hebben op veld 1 of op veld 2 dan zet je je fiets in de fietsenstalling op onze parkeerplaats. Mocht je training hebben op veld 3, dan zet je je fiets aan het einde van de fietsenstalling binnen de club.

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking voor het navolgen van de bovengenoemde uitgangspunten en diverse protocollen.

Op 29, 30 en 1 mei trainen wij volgens het bekende trainingsschema. Dit staat op onze website vermeld.

Voor de resterende weken tot 22 mei zal er op zaterdag 2 mei een aangepast trainingsschema bekendgemaakt worden. Houd de website en de mailboxen dus goed in de gaten!

Tot snel op het hockeyveld!

Met vriendelijke groet,

Esmay Buis

Bestuurslid Hockey

K.H.C. Strawberries