banner-20200911-01.png zomerhockey slider.png zonsondergang slider.png webshop slider KHC S 28122020.png sponsors-4.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

6 - 8 juli: Hockeykampen.nl op Strawberries

25-6-2020 | Hockey

Kom in de zomer hockeyen op KHC Strawberries!?

Yes! We mogen weer lekker hockeyen.

In de zomervakantie (6-8 juli) komt Hockeykampen.nl weer naar KHC Strawberries voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar. Zo kan jij alle gemiste hockeyuren ruimschoots inhalen! Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema´s die gedurende het kamp voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje!!

Daarnaast komt er een topspeler een clinic geven! Deze zal jou special tips en tricks geven om nog beter te worden! Hoe cool is dat?

Wil jij samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes meedoen? Dat is geen probleem. Bij aanmelding via de website kan jij opgeven met wie jij in het groepje wil en dan gaan wij dat voor jou regelen.

Meer informatie of aanmelden? Bekijk: http://www.hockeykampen.nl/kalender/hockeykamp-strawberries/

Liever een echt hockeyavontuur?

Naast de driedaagse hockeykampen organiseert Hockeykampen.nl ook een hockeykamp in Barcelona. Het Barcelona Hockeykamp is van 31 juli t/m 8 augustus.

Wil jij niets missen?

Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook en Instagram. Blijf daarnaast van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenissen tijdens de kampen via www.facebook.com/Hockeykampen.nl en www.instagram.com/hockeykampen_nl.

Begeleider worden?

Ben jij 16 jaar of ouder en vind jij het leuk om training te geven? Hockeykampen.nl is altijd op zoek naar nieuwe begeleiders. Kijk voor meer informatie op: http://www.hockeykampen.nl/word-begeleider/