strawberries3.jpg sponsors-4.png banner-20200911-01.png Hockey (45 of 175).jpg
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Aangescherpte Corona-maatregelen per 25/9/2020

25-9-2020 | Bestuur

Beste leden, ouders van leden, coaches, trainers en andere vrijwilligers,

Na de persconferentie van afgelopen vrijdag van onze Minister President heeft de Veiligheidsregio Kennemerland aanvullende regels gesteld voor sportverenigingen. In de lijn van deze regels hebben wij besloten om een paar noodzakelijke aanpassingen van de clubrichtlijnen te doen. Hieronder vinden jullie de belangrijkste aanpassingen die met ingang van 25 september gelden.

Publiek bij wedstrijden en registratie!

Op zaterdag is alleen beperkt publiek, namelijk één (1) ouder per spelend kind toegestaan.

Voor uitspelende (jeugd)teams die ons complex bezoeken wordt gevraagd met maximaal 5 personen als begeleiding te komen.

Daarnaast wordt van de leden en bezoekers van 13 jaar en ouder gevraagd zich te registreren. Bij de ingang en op ons complex wordt door COVID-vrijwilligers toezicht gehouden op de naleving van de clubrichtlijnen. Het complex sluit kort nadat de laatste wedstrijd is afgelopen.

Op zondag is ook beperkt publiek toegestaan en wordt extra beveiliging ingezet om toezicht te houden op het aantal bezoekers en de naleving van de 1,5 meter afstandsregel. Daarnaast zijn er COVID-vrijwilligers die toezicht houden op de naleving van de clubrichtlijnen.

Van de leden en bezoekers van 13 jaar en ouder wordt gevraagd zich te registreren.

Voor registratie kun je gebruik maken van de QR-code bij de ingang en elders op het complex. Of ga naar de website van KHC Strawberries voor de link. Je kunt ook je bezoek vooruitplannen en je alvast voor de wedstrijddag registreren! Let op! Alleen de wedstrijdregistratie van spelers in Lisa is niet voldoende om je te registeren volgens de clubrichtlijnen!

Het complex zal tot uiterlijk een uur nadat de laatste wedstrijd is gespeeld geopend zijn.

Verblijf Clubhuis en eten op de club

Het verzoek aan iedereen is om niet langer dan noodzakelijk op ons complex te blijven. Na de wedstrijd is er een kort moment van drinken buiten op het terras. Graag aanwezigheid beperken.

Voor alle dagen geldt dat consumpties in de zin van lichte maaltijden zoals een broodlunch of salade alleen kan worden genuttigd op aangegeven zitplaatsenbuiten en indien ouder dan 18 jaar op 1,5 meter afstand, buiten het clubhuis.

Is er geen plek dan kan het niet!

Het is niet toegestaan etenswaren zoals pizza’s, chinees of ander take -away food te halen, te laten bezorgen dan wel te bereiden in of rond het clubhuis.

Vragen?

In het weekend zijn er COVID-vrijwilligers voor eventuele vragen. Je kunt ook altijd je vraag stellen via [email protected]. Heb je een tip? Dan horen wij die uiteraard ook graag.

Tot slot

We proberen als bestuur zo goed mogelijk invulling te geven aan de geldende richtlijnen, vandaar deze bijstelling van de clubrichtlijnen. Het is uiteraard aan onze sporters, bezoekers en vrijwilligers om elkaar met deze regels de ruimte te geven die nodig is om verspreiding van het virus te voorkomen. Wij gaan ervan uit dat iedereen de regels met een goede portie gezond verstand respecteert. Daarvoor dank wij jullie bij voorbaat!

Met sportieve en vriendelijke groet,

Namens het Strawberries bestuur,

Pieter Oosthoek