Doeken strawberries 1 beter.png banner-20200911-01.png webshop slider KHC S 28122020.png zonsondergang slider.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwe Strawberries shirts! - Vanaf 14/11 afhalen via afspraak

12-11-2020 | Bestuur

Vanaf zaterdag 14 november a.s. kunnen de nieuwe wedstrijdshirts van The Indian Maharadja opgehaald worden bij onze partner Huijg Sport aan de Cronjéstraat in Haarlem. Deze shirts ontvangen alle leden kosteloos.

Gezien de huidige tijd en de noodzaak om op afstand en gecontroleerd te winkelen maken wij deze keer gebruik van een digitale agenda om een ophaalafspraak te maken. Hiermee kunnen in het weekend ieder uur maximaal 3 Strawberrianen een shirt afhalen. Op werkdagen kunnen 2 afspraken per uur gemaakt worden. Let op: het kan voorkomen dat de winkel toch te vol is en dat u gevraagd wordt toch nog even buiten te wachten. Alles voor onze veiligheid en heb even geduld.

Dit is de eerste keer dat wij met een A-merk gaat samenwerken voor onze clubkleding. Daar zijn niet alleen wij zeer trots op, maar ook Huijg en The Indian Maharadja! Speciaal hiervoor hebben beide partners besloten om de komende periode een korting te geven van 20% op alle Hockeyspullen!

Ook een prettige timing zo net voor de feestdagen! Kijk op bijgaande flyer voor een indruk van onze nieuwe hockeykleding. Maak snel een afspraak, want vol is vol. Voor de digitale agenda klik hier.

Het Bestuur van Strawberries