zomerhockey slider.png Doeken strawberries 1 beter.png banner-20200911-01.png webshop slider KHC S 28122020.png zonsondergang slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Corona update naar aanleiding van persco 17/11/2020

19-11-2020 | Bestuur

Tijdens de persconferentie van dinsdag 17 november heeft het kabinet aangekondigd dat de tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke landelijke lockdown, die inging op 4 november j.l., niet meer nodig is.

Concreet betekent dit dat per 19 november de maatregelen gelden zoals die op 14 oktober zijn ingegaan. Voor onze hockeysport houdt dit in dat senioren weer mogen trainen in groepjes van 4 met inachtneming van 1,5 meter afstand. De senioren, trimmers en veteranen kunnen dus weer gebruik maken van het trainingsplan zoals dit voor 4 november van toepassing was.

Voor de jeugd verandert er voorlopig niets. Ook niet voor de andere maatregelen zoals geen publiek bij trainingen en onderlinge wedstrijden, clubhuis dicht etc..

Wel gaan we vanwege gebleken succes nog even door met de Berriescup Jeugd op zaterdag! Eventuele verdere versoepelingen worden niet eerder verwacht dan half december. Helaas is ook besloten om de Midwintercompetitie en Zaalhockeycompetitie te annuleren. Bekeken wordt nog welke alternatieven hiervoor bedacht kunnen worden. Het coronaprotocol van KHC - Strawberries is aan de nieuwe situatie aangepast. Heb je vragen over de coronarichtlijnen? Neem dan even contact op met de covid coördinator via [email protected].