sponsors-4.png banner-20200911-01.png zomerhockey slider.png webshop slider KHC S 28122020.png zonsondergang slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Surfberry's in de meivakantie (12 t/m 16 jaar)

13-3-2021 | Evenementen
Meivakantie-Staycation-nieuws!

Met alle wisselende maatregelen en ander nieuws konden wij er nog niet eerder even bij stil staan, maar met de betere buitentemperaturen in aantocht wordt het hoog tijd: vanaf dit jaar zijn wij trots op de samenwerking met onze nieuwe mouwsponsor @hightidesurfandfood!

Voor veel Strawberrianen is HighTide al een vaste plek op het strand IJmuiderslag om even te relaxen, maar ook een startpunt voor surfen, kiten, blokarten of powerkiten.
Speciaal voor onze jeugdteams hebben wij een teamarrangement afgesproken waarmee onze club gesteund wordt en waarmee teambuilding gegarandeerd is. Daarover binnenkort meer.
Maar allereerst hebben wij voor de komende meivakantie een dag-surf-kamp afgesproken voor onze jeugdleden (12 t/m 16 jaar) van maandag 3 mei t/m woensdag 5 mei.
Drie dagen alleen maar golfsurfen in groepjes van 6 met een eigen gediplomeerde instructeur, met aandacht aan veiligheid en de kracht van de zee, volledig verzorgd en natuurlijk met de afsluitende BBQ. Voor meer informatie en aanmelden zie http://www.hightidesurfandfood.nl/surfschool-ijmuiden/kinder-surf-kamp/.


Aanrader voor de meivakantie staycation!