Doeken strawberries 1 beter.png zonsondergang slider.png webshop slider KHC S 28122020.png banner-20200911-01.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Helpen bij Strawberries? Natuurlijk! Vacatures....

8-5-2021 | Bestuur
Hulp gezocht voor ons de bar en ons mooie clubhuis!

Ondanks dat de heropening van ons complex en van de bar voor de 'gezellige hockeyzaken' nog niet in zicht is, zijn wij al wel in voorbereiding op wat er hopelijk snel weer (terug)komen gaat. Daarom een oproep voor vrijwillige hulp en ondersteuning op onze club.
Wij zoeken per september a.s. veel (vrijwillige) ondersteuning; de werkzaamheden rusten nu op te weinig schouders. Vacatures die wij graag samen zouden invullen, en schrik niet - het zijn er nogal wat:

INKOOP - wij zoeken 1 vrijwilliger voor onze inkoop&keuken en voor ondersteuning inkoop voor evenementen op onze club.

COÖRDINATOR SCHOONMAAK ACCOMMODATIE - wie-o-wie wil ons helpen met 'het managen' van ons schoonmaakbedrijf?

EXTRA SCHOONMAAK HULP - zoveel mogelijk leden of ouders van leden die twee keer per jaar samen even de handen uit de mouwen willen steken... Natuurlijk afgesloten met een kleine derde helft!

WASHULP – wekelijks worden onze theedoeken, blessure-ijs-theedoeken, keukendoekjes etc door 2 leden gewassen. Samen wassen altijd leuker... daarom: wie wil hierbij helpen?

BARCOÖRDINATOR ZATERDAG - welke 2 ouders van onze jeugdleden willen ondersteunen bij de coördinatie van onze onze Bar op zaterdag? Geen vaste en volle dagtaak iedere zaterdag, wel vinger aan de pols 'dat t lekker loopt'.

BAR COÖRDINATOR ZONDAG - wie-o-wie (minimaal 1, maar 2 is altijd beter) durven de coördinatie van onze onze Bar op zondag aan?

En last but not least..... welke Super-Vrijwilligers durven het aan? Graag zouden wij op zaterdag en op zondag de lasten wat meer verdelen en daarvoor zoeken wij SUPER-VRIJWILLIGERS (M/V). Deze vrijwilligers zijn aanwezig gedurende (een dagdeel van) wedstrijddagen, helpen waar nodig, volgen een cursus HACCP - of hebben die al - namens de club, en helpen bijvoorbeeld met openen en sluiten.

Interesse gewekt? Meld je aan via [email protected]!