banner-20200911-01.png webshop slider KHC S 28122020.png Doeken strawberries 1 beter.png zonsondergang slider.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Corona update 22 mei 2021

22-5-2021 | Bestuur

Beste leden, ouders van leden, vrijwilligers en andere betrokkenen,

 

Volgend op de recente aankondigingen van de overheid vragen wij jullie aandacht voor het volgende.

We zitten zoals dat heet in fase 2 op weg naar verdergaande versoepelingen in de coronamaatregelen. Het fijne is dat hiermee onze (jongste)jeugdleden en alle seniorenleden (weer) kunnen hockeyen. Weliswaar met enkele beperkingen maar toch. Het bestuur heeft afgelopen woensdag vergadert over de laatste versoepelingen en wat dit betekent voor onze mogelijkheden en bedrijfsvoering. Hieronder informeren wij jullie hierover.

 

Vanuit de fase 2 in de routekaart van de rijksoverheid, zijn vanaf 19 mei de volgende maatregelen van belang voor onze vereniging:

  • Senioren vanaf 27 jaar en ouder mogen nu ook met maximaal 30 personen per groep, op afstand van 1,5 meter van elkaar, hockeyen. Helaas mogen er door deze groep senioren nog geen (onderlinge)wedstrijden gespeeld worden.
  • Het clubgebouw blijft alleen toegankelijk voor materiaal halen en wegbrengen, toiletgebruik en EHBO / blessure-ijs.
  • De kantine en Partou-ruimte blijft voor iedereen vooralsnog gesloten tenzij met voorafgaande toestemming van onze covid-coordinator! Dit is in afwijking van de landelijke richtlijnen en hier wordt bewust door ons bestuur voor gekozen.
  • Publiek is nog niet toegestaan op ons complex.
  • Blijf niet langer op ons complex dan nodig is;
  • Ons complex is alleen toegankelijk voor trainingen, voor onderlinge wedstrijden tot 27 jaar en voor vrijwilligers met een functie;
  • Vanaf 13 jaar en ouder is registratie via de QR code verplicht wanneer ons complex betreden wordt.Ook voor trainingen.
  • Wij openen dit seizoen niet meer ons terras. Wij richten ons op een feestelijke opening van het nieuwe seizoen in september.
  • Tot slot nog even een verwijzing naar de algemene richtlijnen zoals houdt 1,5 meter afstand, was zoveel mogelijk je handen, bij klachten blijf thuis en laat je testen.

Als bestuur zijn we ons aan het voorbereiden op een frisse start van de hockeycompetitie na de zomervakantie. We hopen dan dat met de versoepelingen alle coronarichtlijnen op te kunnen heffen en de club ook weer een plek van samenkomst en verbinding te doen zijn.

 

Namens het bestuur dank voor jullie medewerking en inzet!